vd.jpg

AAMUPÄIVÄN katselin taivasta ja arvuuttelin samalla, sataako vaiko ei? Samalla tuumailin miten saan kaikkein helpommin uudet pohjalaudat kukkalaatikoihin. Puolen päivän jälkeen aurinko näyttäytyi joten suuntasin työkalujen kanssa pihamaalle varaston kautta, siellä kun oli puutavara odottamassa pääsyä kukkalaatikoiden pohjaksi.

AAMUPÄIVÄN pähkäilyjen tuloksena keksin laittaa kaksi lautaa kannattimiksi ja niiden päälle uudet laudat poikittain. Samalla laatikot tukevoituivat kun tulivat naulatuksi jokaiselta sivulta. Juuri kun olin saanut laatikot tuunattua, työkalut kasaan ja ehdin istumaan keinuun niin ensimmäiset vesipisarat tipahtelivat. Eipähä tarvinnut jäädä siihen istumaan.

OLI siis tultava sisään ja käytävä suihkussa. Suihkun jälkeen katselin sadetta ja kuuntelin ukkosen jyrinää. Kesän ensimmäinen ukkonen mutta ei mikään kovin kummoinen.

KUN sade lopultakin taukosi lähdin käväisemään Lidlillä. Istuin sitten keinussa tovin ja nautin hieman raikkaamasta ilmasta. Eikä sitten tarvitse huomenna kaupassa käydä, kun on muuta ohjelmaa alustavasti suunniteltuna. Ehkä käydään puolison kanssa kahveilla ja sen jälkeen siirryn pihalle rakentelemaan jos sää sallii. Tällä hetkellä sadetta on ennustettu tiistaista torstaille, saapas nähdä pääseekö istutushommiin noina päivinä.

SEURAAVAKSI iltakahvit ja joku leffa. ■