giphy.webp

KYLLÄPÄ kelit vaihtelee! Eilisaamuna oltiin vielä plussan puolella töihin lähtiessä, aaamuyhdeksän jälkeen alkoi lumisade ja tuulikin pikkuhiljaa yltyä. Puolenpäivän aikaan tuuli jo siihen malliin että lumi lensi vaakasuoraan ja lämpötilakin oli pudonnut jo muutaman asteen pakkasen puolelle. Illalla oli pakkasta kahdeksan astetta ja tuuli vielä entistäkin navakammin ja lumi lensi (kuten kuvasta voi huomata). Roskia viedessä tuuli puhalsi niin rajusti että oikeasti joutui tekemään töitä päästäkseen eteenpäin ja takaisinpäin tullessa sai kyytiä ihan liiankin kanssa.

TÄNÄ aamuna  taivas oli sininen ja aurinko oli kipuamassa ylöspäin töihin lähtiessä. Ja raikkaampi aamu taas vaihteeksi: 13 ja rapiat päälle pakkasta. Taivas jaksoi pysyä pilvettömänä koko päivän (ainakin niinä hetkinä kun päivän aikana pihalla käväisin). Pakkanen lauhtui muutaman asteen päivän aikana mutta on taas jo hieman kiristynyt. Ja huomisaamullehan on luvattu taas pakkasta enemmänkin.

TÖISSÄ alkoi kevätsesongin valmistelu. Viime vuonna olivat kuulemma eräiden tuotteiden osalta olleet myöhässä ihan kunnolla, tänä keväänä ollaan mieluummin etuajassa. Päivä meni melkein kokonaan esillepanoaluetta raivatessa ja tilaa tehdessä. Ja tänään varmistui että ainakin syyskuun puoliväliin asti riittää duunia. vaikka lomaa ei ehdikään kertyä ja olla kovin kummoisesti niin on sen verran mukava työpaikka että kyllä yhden kesän vähemmälläkin lomalla pärjää. Kukkapenkille ei pysty ihan yhtä intesiivisesti uhraamaan aikaa kuin viime kesänä/syksynä, mutta toisaalta suurimmat työt sen suhteen on tehty, tänä kesänä pitäisi päästä nauttimaan kukkaloistosta vähemmällä vaivalla. Jos oikein kunnon helteet tulevat niin jokailtainen kastelukeikka on taas tiedossa. Mutta kun on viime kesältä paljonkin kokemusta siitä niin tietää miten sekin nopeimmin sujuu.

TÄLLE illalle Murdochin murhamysteerejä. Areenassa on jo neljä uutta jaksoa odottamassa katsomista. Kaikki ei tänä iltana ehdi katsoa, mutta viikonloppusuunnitelmat muuttuivat sen verran että lähdenkin puolison luo vasta lauantaiaamuna. Hän kun pääsee huomenna sen verran myöhään töistä että saattaa olla että väsähtäisi siinä loppuillan/yön aikana. Parempi kun hänkin ehtii nukkumaan kunnolla. Ja seuraavana viikonloppuna hän kuitenkin tulee täällä käymään niin ehditäänhän me nähdä. 

KOHTA voisin laittaa iltakahvit (aikaisin mun mittapuuni mukaan) ja asettua töllön ääreen. Saapa nähdä jaksaako katsoa kaikki neljä jaksoa vai jätänkö jotain huomisellekin? ■