pros.jpg

AAMU oli taas yhtä harmaa kuin aiemmatkin edelliset ja lämpöä ruhtinaalliset asteen verran. Kymmenen jälkeen aurinko kiskoi peitteen silmiltään ja päätti näyttäytyi. Lämpötilakin nousi viiteen asteeseen asti. Ei tämä nyt oikein niin keväiseltä tunnus kuin joitakin päiviä aiemmin mutta ehkäpä se kevätkin jossakin vaiheessa pääsee kunnolla niskan päälle.

AAMUSELLA tuli pieni korjauspyyntö siihen mainokseen. Sen verran pieni ettei siihen mennyt kuin hetki eli melkeinpä samoin tein laitoin korjatun mainoksen menemään. Facebookkiin tulleen viestin seurauksena piti ryhtyä etsimään valokuvia arkistoistani, kun olen eräissä tilaisuuksissa vuodesta toiseen käynyt kuvaamassa. Ja nyt kaivattiin eräästä henkilöstä kuvia mahdollisimman monelta vuodelta. Onneksi ne kaikki kuvakansiot on joskus tullut käytyä läpi niin että kuvaselaimella on valmiit pikkukuvat niistä, joten pääsi heti katsastelemaan niitä. Löytyihän sieltä reilut puolensataa kuvaa, jotka sitten zippasin ja laitoin Dropboxiin ladattavaksi.

PÄIVÄLLÄ tuli uusi korjauspyyntö mainosta koskien. Ohjelmaan oli varmistunut yksi uusi tapahtuma, ja se piti saada lisättyä mainokseen. Korjauksen jälkeen taas uusi versio eteenpäin. Sitten olikin sopiva hetki käväistä ulkokahveilla auringonpaisteessa. Tuttu naisihminen kulki ohi, ja ehdittiin siinä jonkun aikaa rupatella. Jää ensi viikon jälkeen viikon lomalle ja lähtee sitten naisporukalla Kroatiaan. Naureskeltiin että kirjoittavatko iltapäivälehdet reissun jälkeen siitä kuinka nuoret suomalaisnaiset aiheuttivat paheennusta ulkomailla.

MUUTAMA minuutti ennen neljää tuli vielä korjaus mainokseen. Oli vieläkin tullut uutta ohjelmaa. Lisäsin korjauksen mainokseen ja laitoin liikkeelle, ja sitten olikin ihan tarpeeksi tehty tälle päivälle. Kaupan kautta kotiin. Kun en vielä siinä vaiheessa tiennyt tulevista päivistä, piti tyytyä ostamaan jotakin nopeaa. Pakkasaltaasta löytyi pyttypannua, joten sellainen mukaan. Ja jäähän siitä kilon pussista vielä uudestaankin laitettavaksi.

OLTIIN illemmalla puolison kanssa Skype-yhteydessä, ja huomenna aamupäivällä lähden hänen luonaan käymään. Sitä en vielä tiedä palaanko keskiviikkona vai torstaina. Onneksi ei ole mitään akuuttia hommaa kesken joten voi tässä päivän pari olla pois koneelta. Seuraavaksi vapun aikaan pari päivää ja siitä pari viikkoa eteenpäin ja viikon lomalle.

JOS vielä kaivelisi jonkin elokuvan. Ehkä paremman kuin eilen. ■