man-with-umbrella-1310345-639x451.jpg

Harmaalla ja osin sateisellä kelillä jatketaan. Mutta ei haittaa, ei yhtään. Kirjan taitto jatkui tänään, ja kun vaihdoin sähköposteja tekijän kanssa, kävi (onneksi) ilmi että osa loppupään aineistosta onkin melkoisen pientä, vain 2-3 sivua per osio. Mukava kuulla. Tänään tuli muutama pidempi pätkä, yli 50 sivua, joten joksikin aikaa riitti tekemistä niissä. Välistä puuttuu vielä harmittavasti muutama osio, niin ettei näitä uusimpia pystynyt vielä numeroimaan.

Toiseen uudistettavaan kirjaan tuli tänään toiselta kirjoittajalta korjaukset. Aluksi kyllä niin ihmeellinen pilvitallenustilan linkki, että loppujen lopuksi sillä ei päässyt kuin etusivulle. Tulihan sieltä sitten kutsu jaettuun kansioon, kun olin ensin sähköpostilla vinkannut että nyt ei tainnut mennä niinkuin piti. Toiseen kirjoittajaan olin yhteydessä Messengerillä, hän kiun on kaukana ulkoimailla lomilla. Ilmoitteli että heinäkuun puolivälin jälkeen aloittaa oman osuutensa toimittamisen. Ehdinpä sitten hyvin hoidella tämän nyt työn alla olevan alta pois.

Iltapäivällä piit kiertää asioilla kaupungilla, ja kyllä ihmisten mielestä näyttää vaan siltä että on kylmä. Yhtään sadekuuroa ei sattunut, ja mittarikin näytti +16, joten ei tosiaankaan ole kylmä. Naapurin emäntä vaan kummasteli että kuinka sä shortseissa tarkenet? Kommentoin vaan että nythän on kesä. :) Nyt kun kelit ovat hieman viilenneet, on kämppäkin viilentynyt mukavasti. Nyt voi ottaa jo huovan peitoksi nukkumaan mennessä, ja on mukava herätä aamulla kun aurinko ei heti ole porottamassa. Elokuun lopulle olen kaavaillut viikon mittaista lomaa, ja jos tulee Tampereelle lähdettyä, niin eiköhän se aurinko silloin paista. Kummasti sattui tälle keväälle ja osin edelliselle kahden viikon jaksollekin aurinkopäiviä, mutta melkein heti sen jälkeen enemmän tai vähemmän sadetta. Sihteeri joka nyt lomalla kommentoikin jo että hänenkin pitää alkaa olla lomalla samaan aikaan kuin minä, niin että pääsee nauttimaan auringosta. Samahan se melkein on milloin pistetään toimiston ovet kiinni.

Jos nyt kävis niin onnellisesti että saataisiin tämä perjantaiksi valmiiksi, niin kyllä sitä lauantaina pitää sitten muutama olut ottaa ihan sen kunniaksi että homma tältä osin paketissa. Mutta ei nuolaista ennenkuin tipahtaa. ■