kiire.jpg

AAMULLA oli 7,5 astetta plussan puolella eikä satanut, joten shortseilla mentiin. Töissä olikin sitten kiirettä: ei ehditty muuta kuin avata myymälän ovet niin asiakkaita alkoi lappaa oikein urakalla sisään. Ensimmäinen tunti oli niin kiireinen ettei ehtinyt muuta kuin kassalla seistä. Päivällä asiakasvirta rauhoittui hieman mutta iltapäivällä oli taas sellainen ryntäyksen tapainen. Kaikki saatiin kuiteniin palveltua, eikä kukaan ainakaan näyttänyt olevansa kiukkuinen vaikka joutuikin hetken odottelemaan. Edellinen lauantaini oli huomattavasti hiljaisempi, joten sen vastapainoksi sai nyt mennä aina kun kassalta vain ennätti. 

ILTAPÄIVÄLLÄ vähän ennen kotiinlähtöä alkoi ripeksiä vettä mutta ei se kotiin lähtiessäkään vielä sen enempää. Mulla kun ei ollut sateenvarjoa ja bussia olisi saanut odotella turhankin pitkään. Kotimatka suuntautui isompaan kauppaan ja sieltä tarttui mukaan liha-makaronin ainekset. En jaksanut miettiä sen ihmeempiä sapuskoita kun mielessä oli vain että pääsisi hetkeksi lepuuttamaan jalkojaan. Ja kutakuinkin kuivana selvisin kotiin.

NELJÄN aikaan iltapäivällä alkoi satamaan reilummin, ja sataa edelleen. Ihan hyvä siinä mielessä jos mun pitää kasveja siirtää niin että ovat saaneet kosteutta. Päätin antaa tämän illan itselleni ja katsella vain leffoja. Pyykinpesukin saa jäädä huomiseen. Huomenna pitää myös tehdä tarjous siitä uusimmasta taitosta, tehdä korjaukset toiseen kirjaan ja ainakin aloittaa sen ikuisuuseepoksen korjaukset.

NYT kuitenkin Netflixiin ja pannullinen kahvia seuraksi. ■