ms.jpg

TÄNÄÄN herätessä aurinko paistoi lähes pilvettömältä taivaalta. Ja samanlainen keli jatkui koko päivän. Päivä oli kesäisen lämmin ja melkeinpä tuli hiki kun iltapäivällä kotiin tallustelin. Sainpahan siinä matkalla otettua muutaman kuvan. Aamupäivällä oli vaihteeksi vuorossa käyttäjätunnusten ja salasanojen generointi eräälle sivustolle, ja iltapäivällä piti taas alkaa orientoitua joulutunnelmiin. Piti nimittäin aloittaa pikkujoulumainoksen vääntäminen. Jotkut jutut pitää vaan tehdä aikaisin, varsinkin kun tähänkin tapahtumaan pitää osallistujamäärä ilmoittaa jo reilua kuukautta ennen.  

PÄIVÄLLÄ piti käydä puhelinneuvottelu tiistain palaverin tuloksena syntyneistä aikatauluista. Eräs tapahtuma siirtyy vielä viikolla eteenpäin, vaikka palaverin tuloksena sitä siirrettiin jo viikolla. Lopullinen varmuus tapahtuman ajankohdalle syntyy ensi viikolla, mutta jospa nyt ajankohta olisi saatu kohdalleen.

PÄIVÄLLÄ pähkäilin sitä Oulun keikausta, mutta edelleenkään en saanut tehtyä päätöstä suuntaan enkä toiseen. Toisaalta voisi olla ihan mukava käväistä sielläkin, mutta toisaalta on tullut liian mukavuuden haluiseksi. Haluanko kuluttaa viikonlopun matkustaen ja koulutuksessa istuen? Kukaan tuttukaan ei taida sinne olla menossa/tulossa, joten matkaseuraakaan ei ole tiedossa. Teen Väyryset ja nukun ainakin muutaman yön yli.

HUOMENNA pitänee hakea jotakin pientä syömistä perjantaiksi, kun illalla tulee syötyä kuitenkin laivalla. Tuleeko sieltä siirryttyä vielä jonnekin jatkoille, on vielä auki. Jos sopiva seurue löytyy niin voisihan sitä muutaman oluen jollakin terassilla käydä nauttimassa, jos vaan pitää poutaa. Vaikka voihan sitä sisälläkin istua, mutta ulkona olisi parempi.


MIDNIGHT Special kertoo kahdeksanvuotiaaasta Alton-nimisestä pojasta, jolla on erikoisia voimia. Alton joutuu lähtemään pakomatkalle isänsä kanssa, kun hallitus ja mysteerinen kultti rupeavat jahtaamaan heitä.

ILLAN elokuvaksi valikoitui Midnight Special, pelkästään siksi että se oli sci-fiä. Mitään muuta tietoa ei ollutkaan eikä sen puoleen odotuksiakaan. Ja nyt voin rehellisesti sanoa, että en todellakaan pettynyt. Alusta alkaen jäi vain odottamaan mitä seuraavaksi, ja miksi poikaa jahdataan. Mitään ei yliannosteltu, ja rauhallinen kerronta sopi elokuvaan paremmin kuin. Eipä ihmetytä että elokuva on keräänyt kehuja, sen verran hyvin osaa pitää otteessaan. [Käväisin katsastamassa arvostelut elokuvan jälkeen.] Kelpaa suositella.■