giphy.gif

Tänään oli työlistalla sähköisen pääsiäiskortin teko. Muita vaatimuksia ei ollut kuin että uskonnollisia aiheita ei saa käyttää eikä Flash-pohjaista korttia tehdä. Muutoin oli vapaat kädet. Totuttuun tapaan se alkoi niin kuin aina: aloin sommitella grafiikkaa Photarissa, muokata, poistaa, lisätä, muokata, poistaa, lisätä.... En osaa näitä paperilla suunnitella vaan pitää heti päästä ruudulle kokeilemaan mikä näyttää hyvälle ja mikä ei. Menihän siinä koko päivä, mutta valmiiksi tuli (eikä tosiaan ole tuo ylläoleva kuva). Jossakin vaiheessa aina kun on saanut ruudulle tarpeeksi tavaraa, tulee ajatus, joka onnistuessaan johtaa toiseen ja kolmanteen. Niin kävi nytkin. Valmis työkin on jo palvelimella odottamassa linkitystä. Laittavat esille kunhan haluavat.

Päivällä lämpötila nousi jopa +5 asteeseen, josta seurasi se että pyörätiet olivat melkoista sohjoa. Melkoisen raskasta oli tarpoa painava reppu selässä kun kotiin päin tulin. Josko ehtisivät vähän niitä aurailla lähipäivinä, niin kulkeminen olisi helpompaa. Mutta kevään merkkejähän tuo on.

Ensi viikolla onkin vaihteen vuoksi kalenteriin merkittyvapaata maanantai ja tiistai. Pääsiäisen aikaan en sen kummempia lomia pidä. Ja kohta pitää alkaa tekemään lomasuunnittelmia, alustava ajatus on että 1+2+1. ■