coffee.jpg

OLIKO kohtalon johdatusta vai pelkkää onnekasta sattumaa kun eilen kävin aloittelemassa sen rinteen syyskunnostuksen, sillä tänään kun kävelin sieltä yrityksen juhlasta kotiin ripeksi tihkua ja neljän aikaan kotipihassa satoikin jo kunnolla. Ehdin kyllä ovesta sisään kastumatta pahemmin. Eipä olisi tarvinnut tänään sinne rinteeseen sitten mennäkään.

TÄNÄÄN ei ollut mitään isompia kiirehommia, tein kaikki pikkuhommat alta pois. Juuri ennen kuin lähdin sinne juhlatilaisuuteen, tuli sähköpostiin viesti vanhalta asiakkaalta. Kaipaili käyntikortteja ja lähiaikoina uusia kylttejä.Laitoin vastauksen että menee tiistaille korttien kanssa, kun en tiedä mihin aikaan maanantaina kotiin löydän. Onneksi on helppo tehdä ne käyntikortit kun on pohjat valmiina.

KYLTTEJÄ varten pitää käydä paikan päällä ottamassa mitat että tulee heti oikeankokoiset. Muuttavat uusiin toimitiloihin ensi kuun alussa, eli heti lomaviikon jälkeen varmaan pitää siellä käydä katsastamassa millaiset tehdään. Tarvitaanko sisätiloihin opastustarroja selviää samalla reissulla. Onneksi tämä asiakas osaa selkeästi ilmaista mitä haluaa, eli niiden kanssa ei tarvitse turata viikkokaupalla.

HUOMENNA muutaman päivän lomaselle puolison luo. Joskus tuossa 13 - 14 aikaan lähden, ja äsken katsastin sääennusteen: poutaa ja kohtuullisen lämmintä pitäisi olla eli shortseissa mennään ja tullaan. Tänään oli huppari päällä mutta kyllä se iltapäivällä oli liikaa. Vooinhan mä sen huomenna reppuun ottaa, ja sateenvarjon varuiksi.

NYT voisin siirtyä Netflixin maailmaan, tai sitten katsoa löytyykö toisaalta otakin elokuvaa katsottavaksi. Ensi viikolla voisin käydä katsomassa The Nun -leffan kun yksi yrityslippu on vielä tuolla käyttämättä.

ETTEI tämäkään päivä olisi ollut pelkkää ruusuilla tanssimista, hajosi koneen näppäimistö hetki sitten. Ensin luulin että paristot loppuivat, mutta vaikka laitoinkin uudet paristot tilalle, paloi varaustilasta kertova valo vain hetken vihreänä ja sammui sitten. Kokeilin useampia paristoja (kaikki olivat kyllä uusia) mutta sama homma jatkui. Kyllä näppäimistö oli tullut tiensä päähän. Onneksi mulla kuitenkin oli ison vanhan pöytäkoneen näppäimistö edelleen tallessa (ja samainen kone toimii skannauskoneenakin) joten ihan ilman erillistä näppäimistöä ei tarvinnut olla. Ensi viikon ostoslistalle pitänee lisätä uusi näppäimistö. Hieman on totuttelua taas tähän vanhaan, kun tässä joutuu painamaan näppäimiä kovemmin kuin tässä aiemmin olleessa, ja näppäinhatutkin ovat huomattavasti korkeampia. Mutta tällä mennään siihen asti kunnes saan uuden hankittua. ■