good.jpg

AAMU alkoi mukavasti, lämpömittari näytti vajaata seitsemää pakkasastetta eli sai pukeutua vähän kevyemmin. Ja töihin lähtiessä oli toinen syy riemastua: jossakin vaiheessa aamuyön puolella kadunpätkä oli käyty auraamassa joten ei tarvinnut tarpoa hangessa. Töissä hyvät uutiset jatkuivat: allekirjoitin uuden sopimuksen ja työt jatkuvat ainakin maaliskuun alkupuolelle, ja nyt on mahdollista että jatkaisin syyskuun ensimmäisille viikoille ellen jopa vuoden loppuun. Näyttää siltä että olenkin pidempään siellä kuin aluksi luulin ja ajattelin. 

KOTIINPÄIN tullessa oli poikettava ensin kirjastossa palauttamassa yksi laina niin että velkasaldo ei ala rullata, kun eräpäivä oli tänään (nk. pikalaina). Sieltä kauppaan kun piti keksiä jotakin sapuskaa illaksi. Kun ei oikein tullut kummoisempaa mieleen, päätin tekaista liha-makaronin ja maustaa sen tomaatilla, chilillä ja sinihomejuustolla.

EILEN pykäämistäni sivuista (sivusta) tuli tänään palautetta että kahta kuvaa pitäisi suurentaa ja samalla fonttikokoa kasvattaa. Ja sivuston ulkoasua mukailev mainos pitäisi loihtia. Tein pyydetyt muutokset sivulle. Samalla piti katsastaa mistä oikein kiikasti kun tiedostonhallinta ilmoitti että koko kyseisen web-osoitteen hotellista varattu tila oli käytetty. Siellä kummitteli virheloki joka oli jostakin syystä muka paisunut koko tilan kokoiseksi. Olisi kai pitänyt siirtää se loki ( teksti) omalle koneelle ja katsoa että mikä kumma se on, mutta tyydyin vain poistamaan sen. Mainosta en vielä aloittanut. Roll-upissa pitää kuulemma vieläkin tummentaa erästä tekstiosaa vaikka se jo muutettiinkin logon värien mukaiseksi. No huitaisin senkin pois käsistä.

KUN sain ruuan valmiiksi ja vatsan täyteen oli aika täyttää pesukone. Tällä kertaa ei ollut kuin yksi koneellinen, ja pyykit ovat jo par'aikaa kuivumassa rummussa niin että ennen yhdeksää saa hakea kuivan pyykin pois.

KESKIVIIKKONA olisi kokous mutta mulla vaihtuikin iltavuoroksi se päivä joten pitää hälyyttää sijainen paikalle. Kunhan saan pyykit pois käsistä niin jotakin uutta sarjaa Netflixistä yhden jakson verran ja sitten nukkumaan. Nykyisin menen nukkumaan huomattavasti aiemmin kuin ennen ja herään aiemmin, mutta äkkiä on tuohonkin rytmiin tottunut. ■