kalen.jpg

Tänään oli ja on kesäpäivänseisaus, vuoden pisin päivä. Tästä ne yöt alkavat taas pidentyä. Se ei haittaa, mutta tuntuisi edes hetken aikaa oikealta kesältä.

Perjantaina sää näytti niin uhkaavan epävakaalta, että ei oikein uskaltanut pidemmälle lenkille lähteä. Ja niinhän niitä kuuroja tulikin pitkin päivää. Päätin hyödyntää sadepäivän ja aloin selvitellä ensimmäistä kolmesta laatikosta, joihin on tullut heiteltyä kaikenlaisia papereita. Ja saihan se silppuri pureskeltavaa. Siinä samalla paperia silputessa yht'äkkiä ja yks kaks tuli mieleen Hänen muuttonsa. Silloin en osannut edes kummastella sitä, kuinka Hän vain katosi paikkakunnalta. Vasta myöhemmin Hän vastasi tekstiviestiini olevansa muualla kuin täällä. Nyt vasta aloin oikeasti ihmetellä, miksi Hän muutti sillä tavalla, kertomatta mitään tai edes tekstaamatta. Ehkäpä saan siihen vastauksen joskus.

Lauantaina oli jo parempi päivä, uskalsi lähteä lenkille vähän kauemmaksikin. Kyllä muutama sadekuuro lauantain aikanakin tuli, mutta silloin olin aina suojassa. Ei kaupunki aivan autio ollut, mutta huomasi kyllä että juhannusta vietettiin mökeillä ja vesillä.

Sunnuntaina kun ei muutakaan ohjelmaa ollut, kävin jeesimässä kaveria joka ei saanut tietokoneen ja uuden television resoluutioita kohdalleen. Ja samalla kertaa selvi kuulokeliitännästäkin kadonneen äänen arvoitus. Syystä tai toisesta oli kuulokeliitäntä kytketty pois, olisiko ollut edellisen television aikaan tapahtunut? Joka tapauksessa molemmat on nyt korjattu ja yksi ihminen on taas onnellinen. Sunnuntai oli jo vaihteeksi lämmin, kohta voinee siirtyä oikeasti kesävaatteisiin.

Huomenna pitää käydä hoitamassa valmisteluja seuraavan viikon maanantaille, silloin jätän hyvästit nykyiselle työpaikalleni. Joitakin työntekijöistä jään kaipaamaan, mutta valtaosan kanssa olla Facebookissa, eli kuulumiset saa kyllä kerrottua. Tiistaina on taas aika palata työpaikalle, saapa nähdä mitä sinne kuuluu.