hiekkalaatikko.jpg

NIIN on taas kolmen päivän vapaa kohta taaksejäänyttä elämää. Lauantaina puolisolle mennessäni totesi hän "sinä vain kuljet shortseissa" ja kun vastasin että ulkonahan on yli +12 astetta, niin siihen hän että "ei se silti shortsikeli ole." Hän on meistä se joka palelee herkemmin, ja näillä keleillä liikkuu farkuissa tai verkkareissa.

EI meillä mitään sen kummempaa ohjelmaa ollut kun odotetaan sitä lomaa jolloin päästään taas reissuamaan. Nyt vain kokattiin ja katsottiin Netflixistä Stranger Thingsin kaksi uusinta tuotantokautta. Vähän alkoi tarinassa olla jo pientä väkisin tehdyn makua, mutta kyllä sen katsoi. Ja ilmeisesti neljäskin (ja samalla näillä näkymin viimeinen) tuotantokausi on tulossa.

TÄNÄÄN lähdettiin kaupungille kirppareita kiertämään ja kahville. Mitään en itselleni löytänyt, puoliso osti apri pientä juttua itselleen. Istuttiin kirpparikierroksen jälkeen kaikessa rauhassa ulkoilmakahvilassa nauttien auringonpaisteesta. Siitä suunnattiin ruokakauppaan ja sitten kumpainenkin kotiinsa kun alettiin olla jo reilusti iltapäivän loppupuolella.

PYYKKIKONE pyörii parasta aikaa ja kun saan ne pois niin voin laittaa iltakahvit ja katsoa jakson pari Darkia. Huomenna kun on iltavuoro niin ei tarvitse nukkumaanmenon kanssa hätäillä. Inhottavasti pitää vain keskiviikkona nousta aamuvuoroon ja sitten taas iltaan. 

VIIKONLOPPUNA tuli satunnaisia sadekuuroja, ja äsken kävin katsastamassa kukkapenkit. Eivät ainakaan tänään vielä kaipaa kastelua. Hieman tihuutti vettäkin, mutta ei tuolla kovin kummoisia sadepilviä näytä olevan. Ehkä keskiviikkona kastelen ellei ennen sitä tule ihan reilummin vettä. Ja lämmintäkin on vielä +16 astetta eli taitaa se vaan lämmetä. ■