vod.jpg

EILEN tarkeni oikein hyvin taittaa työmatkat shortseissa, kun lämpömittarissa oli lähes kymmenen plusastetta.

TÄNÄ aamuna heräsin sateen ropinaan, ja vettä tuli töihin lähdön aikaan siihen malliin että päätin jättää kävelyn suosiolla väliin. Kävin pihalla ennen töihin lähtöä, ja vaikka lämmintä olikin +8 astetta niin sade ja tuuli saivat ilman tuntumaan kalsealta eli shortsit saivat jäädä komeroon. Sade lakkasi tietty heti kun pääsin työpaikan pihaan.

JOSSAKIN vaiheessa aamupäivää sade alkoi uudelleen, eikä se ollut mitään pikku tihkua vaan vettä tuli ihan kunnolla. Iltapäivällä töiden jälkeen piti kävellä sen verran että pääsin työpaikalta keskustaan, ja kyllä kaduilla vesi virtasi. 

POIKKESIN lähikaupassa hakemassa kahvimaidot bussista hypättyäni ja samalla sain kauppiaalta kaksi kassia kukkasipuleita. On kuulemma viitisenkymmentä kukkasipulipussia. Ja laskustaan ei mun tarvitse huolehtia.On siinä istuttamista kun vaan löytyy sopiva hetki ja kelit sen sallii. Nyt tulevana viikonloppuna en ole istuttamassa, mutta jos seuraavana viikonloppuna sää sallii niin olen. Ja ensi viikolla pitäisi yrittää ehtiä hakemaan ne aitaelementitkin, niin että sekin olisi laitettuna vielä ennen pakkasia. Sen verran on istuttamisessa ja aidassa tekemistä että saa nähdä saako ne yhtenä lauantaina kaikki tehtyä vai meneekö siellä vielä sunnuntaikin.

SADE jatkuu edelleen samanlaisena eli vettä tulee ihan kunnolla. Mikä on kyllä hyvä asia. Alkaa ainakin näillä korkeuksilla järvien vedenpinta olla niin matalalla, että en muista äkkiä milloin viimeksi olisi näin ollut. Nyt pääsee kahlaamalla sellaisiin paikkoihin jotka normikesinä ovat uimalla tavoitettavia. Tosin en mä enää siellä käy kahlailemassa :)

HUOMENNA on vaihteeksi iltavuoro eli saa nukkua hiukan pidempään. Tosin ajattelin hieman siistiä paikkoja ennen töihin lähtöä, tai sitten torstaiaamuna kun silloinkin on iltavuoro. Ja perjantaina iltapäivällä siivosu aamuvuoron jälkeen ja pyykkien pesu, niin kelpaa sitten lähteä pois useammaksi päiväksi ja samoin tulla takaisin siistiin kotiin.

HARMI että nyt on näin harmaata, ei ruskan värit pääse kunnolla esille. Työmatkalla saan mennen tullen ihastella keltaisena ja punaisena hehkuvia vaahteroita. Huomiselle on edelleen luvattu vesisadetta mutta ei ehkä ihan samaan tyyliin kuin tänään ja loppuviikkoa kohti kuivuisi ja viilenisi. Saa nähdä vieläkö grillataan viikonloppuna/alkuviikosta.

VIELÄ on vuorossa muutama jakso sarjaa Netflixistä ja sitten voisi tämä päivä olla taputeltu. ■