laatikot.jpg

SUNNUNTAINA sallin itselleni niin paljon hemmottelua, että en laittanut kelloa aamulla soimaan. Niinpä nousinkin aamukahville vasta puoli kahdentoista aikaan, mutta oli mukavaa kun oli yksi aamu jolloin herätyskello ei herättänyt. Muutenkin otin sunnuntain löysästi, kävin apteekissa ja Lidlissä ja katselin telkkaria.

MAANANTAIAAMUNA kello sitten taas herätti. Sen verran viivästytin kotoa lähtöä, että pääsin ostamaan lisää muuttolaatikoita ennenkuin suuntasin puolison sisaren asunnolle. Muutama työaiheinen puhelukin tuli matkan aikana, mutta kymmenen aikaan olin asunnolla valmiina jatkamaan kaappien tyhjennystä. Kuivauskaappi oli helppo tyhjentää ja pakata, mutta kun siirryin keittiön alakaappeihin, sai olla kontillaan lattialla ja kaivella ihan kaappien perukoille asti. Oli nimittäin kyllä käytetty kaappitila kokonaan, alakaapeissa riitti nosteltavaa.

PAKKASIN laatikon puoliksi astioilla ja puoliksi kodintekstiileillä, ettei tullut niin painavia laatikoita. Kolme pientä muuttolaatikkoa tui täyteen, ja loput astiat kahteen isoon laatikkoon, seuraksi kodintekstiilejä ja muuta pikkusälää mitä makuuhuoneessa odotti. Kirjoja tuli (onneksi) vain pari banaanilaatikkoa. Lopputulemana oli seitsemän muuttolaatikkoa, pari banaanilaatikkoa ja kasa huonekaluja ja läjä kaatopaikalle menevää tavaraa. Viisi tuntia hurahti hommassa, ja sitten oli aika lähteä kotiinpäin. Ihan tuntui "oikealta" työpäivältä kun siellä lattianrajassa joutui kykkimään ja tavaroita nostelemaan.

TÄNÄÄN tuli toimistolle uusi monitoimilaite ja vanha haettiin alta pois. Menihän siinä tovi kun iso ja painava laite matkusti ovesta ulos ja toinen matkasi tilalle. Ja tietty uuden laitteen konfigurointi. Vielä lähettää skannaukset sähköpostiin, mutta pitää joku päivä vaihtaa se niin, että lähettää ne pilveen.

HUOMENNA on illalla vuorossa kahden kokouksen maraton, kello 16 alkaa ja jos iltakahdeksaan pääsee pois niin hyvä on. Torstaina tai perjantaina ostamaan talvijalkineet ja viikonloppuna puolison kanssa taas siskon asunnolle. Pitänee tyhjentää parveke ja siivota makuuhuone ja vessa, ja jos innostusta riittää niin tyhjentää alavarasto. Sitten voikin jäädä odottamaan että lahjoitukset haetaan pois, jolloin saa siivota loputkin huoneet.■