nurse.jpg

EILISAAMUNA heräilin kymmenen aikaan. Aamupalan ja -toimien jälkeen pääsin katsomaan Doctor Whota. Sen jälkeen otin työn alle sen mainoksen. Kun saa tehdåä ainoastaan sähköpostitse levitettävän mainoksen, niin ei tarvitse miettiä sitä ovatko kaikki sivut samankokoisia, vaan voi leikata sivun pienemmäksi tarvittaessa. Tällä kertaa toinen sivu tuli kokoon B5 ja toinen puolet siitä kun asiaa ei sen enmpää ollut, enkä ryhtynyt tekemään mitään virityksiä saadakseni molemmat sivut samankokoisiksi. Tunnin verran meni, ja sitten sain laittaa sen eteenpäin.

PÄIVÄLLE en ollut kaavaillut mitään erikoisempaa kun ei edes kaupassa tarvinnut käydä. Kävin istumassa ulkona ja juttelemassa naapureiden kanssa. Vietettiin sellaista vanhusten iltapäivää pihamaalla. Illalla alkoi uusi scifi-minisarja Lapsuuden loppu. Oli kyllä melkoisen hidas ensimmäinen jakso, saa nähdä tapahtuuko kahdessa seuraavassa yhtään enemmän. Ja sittenhän se on nähty.

TÄNÄÄN oli taas haavahoito. Pitkästä aikaa olikin "alkuperäinen" hoitaja. Siinä hoidon lomassa päädyttiin siihen että jatkossa käyn vain kaksi kertaa viikossa hoidattamassa, kun alkaa pikkuhiljaa näyttää paremmalta. Maanantaisin ja torstaisin tai tiistaisin ja perjantaisin riippuen viikosta. Mukavaa ettei nyt keskiviikkona tarvitse miettiä aikatauluja vaan voi mennä suoraan kokoukseen iltapäivällä.

PÄIVÄLLÄ soittelin sinne palveluntarjoajalle ja selvittelin onnistuuko hallintapaneelin kytkeminen siihen entiseen hotelliin. Ei kuulemma onnistu. Se taisi olla aikanaan syynä siihen miksi erään sivuston siirsin ihan toiselle tarjoajalle ja jatkossa olen aina ehdottanut tätä palveluntarjoajaa, jos joku on sellaista kaivannut. Omat sivut ovat vielä eräällä toisella tarjoajalla, mutta vuodenvaihteen jälkeen pitää irtisanoa se sopimus ja siirtää omatkin tälle hyväksihavaitulle webhotellin tarjoajalle. Siellä kun on riittävän laaja hallintapaneeli, ja sen verran helppokäyttöinen että opastamani henkilöt ovat sieltä oppineet kytkemään lomavastaajan päälle ja pois päältä.

VALOKUVIA ei kumpaankaan työn alla olevaan projektiin ole kuulunut, mutta enpä ole viitsinyt hätistelläkään, Tulevat sitten aikanaan kun ovat tulossa. Kumpikaan projekteista kun ei ole niin määräaikaan sidottu. Valmistuvat ja etenevät kun aika on.

SEURAAVAKSI voisi katsastaa josko löytyisi jokin elokuva katsottavaksi. Tai olisihan niitä vaikka kuinka mutta kun kaikkia ei viitsi katsastaa. Jos hyvin käy, niin joku kauhupätkä olisi paikallaan. Huomenissa voisi piipahtaa kirjastossa kun ilmoitus Kingin uusimman varauksen saapumisesta tuli. ■