ph2.jpg

RILEYN on taisteltava aikaa vastaan sairastuttuaan maailman kuolettavimpaan ja kamalimpaan virukseen ensimmäisessä CONTRACTED-elokuvassa – virus alkaa turmella hänen kehoaan, joten hänen on pidettävä se sisässään ja estettävä leviäminen.
Tutkiessaan sairauden alkuperää Riley kohtaa skeptisen etsivän, joka epäilee hänen tarinaansa. Kuvioon astuu mukaan myös itse BJ, josta virus lähti aluilleen ja joka saattaa pelastaa ihmiskunnan tuholta. 
CONTRACTED: PHASE 2 jatkaa suoraan siitä, mihin ensimmäinen osa jäi – tätä karmivaa ruumiskauhuelokuvaa on mahdoton katsoa kiemurtelematta, ja sen kanssa ämpärillä saattaa olla käyttöä.

EDELLISELLE elokuvalle kun oli jatkoa niin pitihän se katsoa samoin tein. Contracted Phase II noudatteli samaa hidastempoista kerrontaa pysyen uskollisena ykkösjaksolle. Tällä kertaa toukkia puristeltiin ihon alta, ja siinä elokuvan pahin kohta taisi ollakin. Ämpärillä ei ei ollut tämänkään elokuvan kanssa käyttöä. Loppu jäi hieman avoimeksi, jatkoa saattaa seurata, mutta toistaiseksi siitä ei tietoa ole. ■