Nyt on varmistunut kolmikantakeskustelun ajankohta, kaikki tarvittavat paperit on toimitettu keskustelua varten. Tosin itse huomasin hetki sitten, että myynninseurannat olivat jääneet työpaikalle. Pitää käydä maanantaina hakemassa kansio niin voi ottaa mukaansa.

Perjantaina tuli kutsu työpaikkahaastatteluun Ouluun. SIelläpä ei kovin usein ole tullut käytyäkään. Lähinnä yövytty kun matkaa on jatkettu rajan toiselle puolelle. Haastattelun ajankohta on sopivasti ensi viikon lopulla kun lomailen, joten voihan siellä päiväseltään käydä. Jos menis ajoissa niin voisi vähän katsastaa kaupunkia, onko se sellainen mihin voisi muuttaa? Vaikka mulla ei mitään maisemanvaihdosta vastaan olekaan, pitää silti uuden tulevan kotikaupungin olla sellainen että se tuntuu heti kutsuvalta. Ensi viikolla tiedän paremmin.

Ensi viikolla pitäisi tavata myös eräs paikallinen taiteilija (ihan oikea kuuluisa sellainen). Pistetään tilit ajantasalle, eli suorittaa palkkion jo tehdyistä töistä. Ja samalla sovitaan joistakin uusista kuvioista. Ja mahtuu viikolle kokouksia ja erään julkaisun tarkastelu nyt kun se on ekan kerran kulkenut taittoprosessin läpi, kuvia oli kuulemma laitettu sähköpostiini enemmänkin mutta ei niitä perille tullut. Pitänee noutaa ne tikulla niin ei tarvitse lähettäjän miettiä onko ne perillä vai ei. Vika lienee lähettäjän postissa, sillä mulla on sen verran mailissa tilaa että ei tarvitse miettiä liitetiedostojen kokorajoituksia.

Tässä kun taas totuttelee lomailuun, niin tämän jakson jälkeen pari viikkoa töitä ja sitten taas pari viikkoa lomaa. Alkaa käydä kunnon päälle :)