Törmäsinpä tuollaiseen näin illan päätteeksi:

 

Hei sinä harmaa tavis! Just sä! Oletko aina halunnut näyttää Östermalmilla asuvalta kaksijalkaiselta seepralta tai ehkäpä afrikkalaiselta liejukanalta? Ehkä haluaisit moshata loisteliaissa homobaareissa metrin pituinen muovimatto päässä? Sulla kävi kuules tsäkä! Voit saada KAIKEN tämän ja vähän päälle! 

Nyt sattui niin mukavasti, että Ylioppilas-meikkitaiteilija on yhteiskuntapalveluksessasi! Hän on avaamassa siskonsa Ripatti Hiussiirtolan(tm) yhteyteen meikkiateljeen. Tai siis niitähän on siis nyt Amsterdamissa, Helsingissä ja Kuola Lumpurissa (ent. Sollentuna, ent. Tukholma). Tai ei silläkään ole väliä, koska myös kotikäyntejä tehdään. Kotikäynneissä kannattaa varautua noin viikon kestoon. 
Homma on yksinkertainen, pro-maskeeraaja hoitaa homman 15 vuoden priva-strippaus kokemuksella. Tukka-asentaja on myös kokenut ammattilainen (referenssit: 2 vastentahtoista sukulaista ja 1 tanskandoggi Bobby joka ei halua kuvaansa julkisuuteen tässä yhteydessä). 

Toimi näin: 
Lähetä mustavalko-valokuva itsestäsi ja huippumeikkaaja valitsee sopivan pohjavärin Tikkurilan Ultra Lux värikartasta. Kokovartalo ruiskumaalauksessa hiukset saattavat hieman värjäytyä, mutta ei hätää sillä kalloon kiinnitetään muovihapsuja nitojalla. Kyllä pysyy vaikka erehtyisi suihkuun, spa-jacuzzista puhumattakaan, poikkeuksena mahdollisesti tukassa roikkuvat homo-kundit. 

Seuraavaksi diplonomi-meikkiartisti hivelee naamaan erilaisia MAC-naamavoiteita fiiliksen, tai sen puutteen, mukaan. Kulmat viimeisteillään hiiltyneellä ratapölkyllä ja otsa kiilloitetaan Black & Deckerin timanttilaikalla. Tarvittaessa mahdollisia ryppyjä voidaan tasoitella Claytec savi-olki pohjalaastilla (HUOM! luomu!) Ylähuuli kiinnitetään trendikkäästi sieraimiin joko Botoxilla tai pikaliimalla. Super-upea, mannermainen vc-ankka huulimeikki hoituu pinkillä huulipunalla, puikko / huuli. 

Hoidon aikana saa tai oikeammin pitää nautiskella modernista raamatuntulkinnasta ja huumaavista eteerisistä tuoksuista. Niin kauan kuin haju- ja kuuloaisti pelaavat. 

Juhla-asuksi suositellaan mustaa kokohaalaria tai iki-ihanaa kukkamekkoa, joka yhdessä tai erikseen. Kokonaisuuden kruunaa kukkaistutus pään alueelle ja Siwan muovikassi käteen. 
Nyt nopean tilaajan etuna saat supermakean Diapeettes Is No 1 – rannekkeen, jolla pääsee myös Linnanmäen vuoristorataan. 

 

duck.jpg