beat.jpg

EI ollut kukko laulanut eikä aurinko noussut kun piti kömpiä ylös. Ensimmäiseksi piti laittaa kahvi tippumaan niin että aamupalasta ehtii kulua kaksi tuntia ennen ilmoittautumista. Aamupakan jälkeen taas suihku jalka jätesäkissä, alkaa olla jo rutiinia. Pöydällä odottavat lääkkeet, pitää pakata ne beautuboxiin hammasharjan, hiusharjan etc kanssa. Ja muutama reseptikin piti varmuuden vuoksi tulostaa mukaan. Saa nähdä ehdinkö ottaa aamulääkkeet vai otanko vasta illalla.

KÄMPPÄ on nyt siisti, kiitos eilisiltaisen paikkojen järjestelyn. Tosin ei siinä isoa hommaa ollut, mutta vähän kuitenkin. Itseasiassa sairaalaa varten olevat paperit täyttivät melkein koko päydän, ne kun laittoi nyt aamulla kuoreen ja kuoren reppuun, niin johan alkoi näyttää siistiltä. Vielä kahvikupin ja mehulasin huuhtelu astiakaappiin niin tiskipöydälläkään ei ole mitään ylimääräistä.

PIAN on aika tilata taksi ja lähteä kohti sairaalaa. Vanha mies palaa tänne kunhan kotiutuu. Jos hyvin käy niin jo tänä iltana (epätodennäköistä), mutta varmaankin huomisen aikana. Ja arvatenkin apteekin kautta ja tukku hoito-ohjeita mukana. Siihen asti: pitäkää huolta itsestänne! ■