13.jpg

Tällä kertaa perjantai, 13. päivä ja epäonni ainakin osittain osuivat yksiin. Aamulla nimittäin tuli tekstiviesti "soitatko kun voit. ongelmia ...". Oli huomisen illanvieton juontaja sairastunut ja nyt oli saatava paikkaus vielä tämän päivän kuluessa. Kyllä se sitten loppujen lopuksi saatiin, mutta vetovastuussa oleva henkilö oli helisemässä. Toinen huomiseen liittyvä vastoinkäyminen oli se, että on edelleen epävarmaa toteutuuko eräs ohjelmanumero vai, se selviää lopullisesti vasta huomenna. Eli tällä kertaa perjantai 13. päivä oli ainakin osittain epäonnen päivä.

Itselle ei sentään onneksi sattunut mitään. Sain kolmannen kirjan painoaineiston valmiiksi ja laskunkijn eteenpäin. Tilaaja kiitteli, mitä ei ihan jokainen asiakas ikävä kyllä tee. Samoin sain kirjapainosta dummyn, ja sunnuntaina menen näyttämään yhdessä tarjouksen kanssa sitä. Jos kaikki menee hyvin, saan viedä maanantaina opuksen vedostettavaksi. Laitoin myös toisesta opuksesta viestiä, että maanantaiaamuun asti on aikaa ilmoitella korjauksista, sillä vien senkin vedostettavaksi maanantaina. 

Nyt kun taas on tullut aherrettua viikonloppuja myöten, ajattelin pitää pienen irtioton, ja olla maanantain ja tiistain vapaalla. Käyn moikkaamassa tuttuja ollen yön yli, niin saa vähän etäisyyttä töihin. Keskiviikkona on kokous, joten pitää tulla tiistai-iltana takaisin kotiin. Seuraavalle viikolle pitänee sopia palaveri lehden tiimoilta, marraskuulle sen ilmestyminen on alustavasti sovittu.

Aamulla oli muuten kadut liukkaina paikka paikoin, ja päivällä näkyi muutama lumihiutalekin. Kai se talvi sitten vaan on tulossa. ■