sqaures.jpg

PÄÄSIÄINEN on onnellisesti ohi. Olihan tuossa ihan tarpeeksi pyhiä yhdelle kertaa. Lähdin perjantaina iltapäivällä liikenteeseen poiketen markettiin ostamaan muutaman tölin seurustelujuomaa. Ja tietty kun mä pääsin kaupasta ulos niin bussi lähti just. En jaksanut jäädä odottelemaan seuraavaa vaan kumijalka alle ja sillä perille. Eikä tarvinnut kävellä pysäkiltä.

PERJANTAI vietettiin leffoja katsellen ja siinä sivussa muutama seurustelujuoma. Siitä onkin aikaa kun olen viimeksi olutta ottanut. Kyllähän tuo hyvälle maistui. Kaavailtiin parvekkeella grillausta mutta ilma meni sen verran viileäksi iltaa kohden ettei siellä olisi tarjennut istua, joten laitettiin makkarat uuniin ja keitettiin uusia espanjalaisia perunoita. Ei ne vaan niin makeita ole kuin suomalaiset mutta ihan hyviä. 

LAUANTAINA siippa lähti kaupassa käymään kun hoitaja tuli käymään. Hoitotarvikkeista puuttui vaahtomuovityyny joten hieman piti improvisoida. Taisi mennä hieman liian syvälle se hopeasidos, ainakin tavallista kipeämpi on ollut. Turvotus jalassa on kyllä laskenut ja jalka alkaa olla siltä osin ihan normaalin oloinen. Lauantain sapuskaksi valikoitui valmispizza kun muutakaan ei tullut mieleen.

SUNNUNTAINA viivästytin lähtöä lähemmäs alkuiltaa. Tilasin taas kumijalan pihaan, niin pääsin ihan kotinurkille kauppaan. Ei tarvinnut marketissa kierrellä ja sitten taas busseja katsella. Sen verran väsytti kotiin päästyä, että nautin einessapuskan ja menin pötkölleni lueskelemaan. Ja siitä sitten heräsin maanantaina.

MAANANTAILLE oli muutaman nettisivun päivitys, odottelin erästä videolinkkiä mutta sitä ei vielä tullut. Josko alkaisi tavaraa tulla viikolla.

PÄÄSIÄISEN ajan oli kyllä sen verran kylmää ja välillä oli hiutaleita ilmassa, etten edes muista milloin pääsiäisenä oli tälläinen keli ollut. Vapuksi kai lämpenee. Narsissit jäätyivät parvekkeella mutta toipuivat kun aurinko lämmitti niitä ja pakkastakaan ei enää ollut niin paljon kuin pitkäperjantain seutuun. Kaverit laittelevat Facbookiin kuvia krookuksista mutta täällä ei vielä ole näkynyt. Kunhan nuo lumet sulavat ja maa sulaa sen verran että pääsevät esiin.

TÄMÄ aamu valkeni upean aurinkoisena, kovin lämmintä ei edelleenkään ole. Normisuihku (eli ilman jätesäkkiä) kun tänään oli haavahoito, ja taas oli uudella hoitajalla. Oli kuulemma ennen haavahoitajana ihan päätoimisesti mutta nyt on siirtynyt muihin tehtäviin, mutta teki tänään kun taas oli henkilökunnassa vajausta. Pyysin josko laitettaisiin vähän vähemmän sitä itsekiinnittyvää harsosidosta, kun tahtoo olla niin että joutuu jossakin vaiheessa aina leikkaamaan sitä hieman auki kun puristaa ajan kanssa. Jätettiin se kokonaan pois ja laitettiin ihoteipin tapaisella kiinni. Nyt tuntuu mukavalta kun ei purista yhtään. Pitää perjantaina pyytää sairaalassakin laittaamaan teippi, niin ei tarvitse olla leikkaamassa sitä auki.

KAUPPA kutsui hoidon jälkeen. Olikin taas enemmän ostettavaa kun pääsiäiseksi tyhjensin jääkaapin. Oli sen verran kaikenlaista että mandariinit jäi ostoslistalta pois, josko huomenna hakisin lähikaupasta, tai sitten vasta torstaina kun on taas asiaa kaupungille. 

ILLAN  katsottavaan en ole vielä ehtinyt tutustua. Tuleeko se telkusta vai pitääkö turvautua nettiin? Vai molempia? ■