seko2.jpg

Muutaman päivän seurannut foorumeilla Tuksun, tuon Jeesuksen morsiammen ja (r)evankelistan sekoilua. Kyllä tuo akka on taitaa olla ei-niin-pikkuisenkaan pihalla. Yht'äkkiä Tuksu keksi olevansa (r)evankelista, jonka tehtävänä on pelastaa koko Suomen kansa. Suuri kiertuekin oli suunnitteilla, mutta huonosti kävi. (R)evankelistan kiertue peruuntui ennenkuin ehti alkaakaan:

Kiertueen vetäjä:

Johanna Tukiaista koskeva peruutus
Ilmoitan julkisesti, että vastoin aiempia suunnitelmia ja ilmoituksia Johanna Tukiainen ei osallistu syksyn kokouskiertueelleni todistajana. Olen tästä pahoillani ja surullinen, koska halusin ja koin Jumalan johdatukseksi, että Johanna Tukiainen olisi ollut työtoverini hänen ainutlaatuisen todistuksensa takia. Tavatessamme eilen 27.7.2016 tuli ilmi useita eri asioita, jotka vaikuttivat päätökseeni, että yhteistyö Johanna Tukiaisen kanssa ei ole kuitenkaan mahdollista. Kyse ei ole vanhoista asioista, vaan siitä, mikä tuli julki eilisen keskustelun aikana.
Haluan silti siunata Johannaa ja toivon hänen elämälleen kaikkea hyvää ja Jumalan siunausta.

Ei mennyt kuin hetki kun ensimmäinen hörhö raamattu syvällä rectumissa oli jo kommentoimassa:

Ei tuomita Johannaa, hän ei vain hyväksynyt tätä mihin ----------- uskoo. Universalum joka on oppi että kaikki pelastuvat, myös saatana pelastuu! Johanna soitti minulle yöllä ja kertoi miksi hän ei hyväksynyt tätä oppia ja jäi pois kiertueelta. Minusta ihan oikea ratkaisu häneltä. Ei nyt lokaa heitetä koko ajan Johannan päälle. Siunausta kaikille.

Ja sitten kun Tuksu oli lopultakin herännyt (tämä tapahtuu yleensä siihen aikaan kun muut ovat lähtemässä töistä) oli hänen aika päästä kommentoimaan. Ja tottakai kaikki johtui taas kaikista muista kuin Tuksusta itsestään:

Julkinen tiedonanto myös minun puolestani: En kertakaikkiaan halua osallistua ----------------- kanssa yhteisiin kokouksiin, sillä hän kannattaa okkultistista universalismia, ja minä taas en todellakaan, olen irtisanoutunut kaikista okkultistisista opeista, kuten: numerologia, astrologia, universalismi, New Age, menestysteologia, gnostilaisuus, ”kaikki pelastuvat taivaaseen” ajatusmaailma, Jeesuksen Herruuden kieltäminen jne. Ottakaa minuun yhteyttä:[sähköposti] jotka haluatte minut pitämään todistuspuheenvuoroja ja levittämään oikeaa evankeliumia johon minut on Jumala kutsunut. Kiitos!

Johanna Mia Tukiainen Evankeliointi kokoustarjoukset tänne:[sähköposti], tai tänne inboxiini! Tulen suuriin ja pieniin tilaisuuksiin, myös kotikokouksiin!
----------: Onko nämä evankeloinnit ilmaisia?
Johanna Mia Tukiainen Kyllä ovat!

Paitsi että jos joku onneton nyt erehtyisi kutsumaan Tuksun kotiinsa "(r)evankelioimaan", niin siitähän seuraisi Tuksun loisiminen ainakin viikon ajan kutsujan asunnossa, ja varmaan kaupan päälle tulisi yksi tai useampi huojuva homo.

Ja jotta totuus ei unohtuisi:

Johanna Tukiainen: nowadays I am working as an evangelist all around in Finland.

Että sellaista sekoilua. Muutenkin Tuksu muokkaa raamatun sisältöä oman mielensä mukaan:

Asuin pari vuotta juutalaisen miehen kanssa Miamissa. Taivaassa olemme sen näköisiä kun olimme nuoria, terveitä ja kauneimmillamme maanpäällä!

Ja varmaan tätä silmälläpitäen Tuksu postaa ikivanhoja kuvia itsestään Facebookiin. Itse Isu Kumala tai ainakin Hesus selaa kaikkien ylöstemmattavien ihmisten Facebook-sivut ja valitsee sieltä itse kullekin ulkonäön kuvien perusteella. Entäpä jos ihmisellä ei olekaan Facebook-sivua? Tuleeko IK tai H kotiovelle kolkuttamaan ja pyytää valokuva-albumit silmäiltäväksi, niin että se kaunein kuva löytyy ja samalla taivaaseen sopiva ulkonäkö.

Kyllä näiden kirjoitusten jälkeen todella herää kysymys onko vintillä kaikki matot pahastikin kasassa?:

Ensimmainen aamuni Honolulussa, kuulin ensimmaisena merenpauhun. Kun saavuin lentokentalle eilen, suoraan edessani oli ulos tullessani jarjettoman suuri kaksinkertainen sateenkaari. Menin heti kuvaamaan sita, ja vasta sen jalkeen muut ihmiset huomasivat sen ja alkoivat myos kuvaamaan sateenkaarta. Katsoin lentokoneessa ”NOAH” nimisen elokuvan jossa on Oscar voittajat Russell Crowe ja Jennifer Connelly ja se oli UPEIN LEFFA jonka olen nahnyt viimeiset 3 vuoden aikana!!!!!! Minun elamallani on taalla joku suuri tarkoitus, mutta en tieda mita Jumala tarkoittaa. Sateenkaari…….tiedan mita se tarkoittaa, ja leffa vahvisti sen, etta taivaaseen pelastutaan perhekunnittain. Eli koko perheemme: Marja Tukiainen, Markku Olavi Tukiainen, Jasmine Tukiainen, ja Joel Tukiainen ovat pelastettuja. Ja Julia odottaa meita taivaassa. Huh huh……onpas raskasta tekstia, mutta sain jonkun sanoman etta tama pitaa kertoa. Ja lisaksi: Suomen presidentti Sauli Niinisto EI PELASTANUT THAIMAAN TSUNAMISTA SATTUMALTA VAAN JUMALAN JOHDATUKSESTA. Hanet oli tarkoitettu Suomen presidentiksi.

Pyhä Henki antoi minulle hengessäni varoituksen; nyt todellakin tarvitsen niitä kokouksia, joihin pääsen todellakin evankelioimaan PUHDASTA ja RAITISTA evankeliumia, johon ei ole sekoitettu jotain mm. näistä: menestysteologia, universalismi, okkultismi, New Age, kaikkien uskontojen ”yhteys”, maaäidit ynnä muut, energiatasot ja humanismi yms. yms. Jumala puhui minulle ja sanoi, että MINUN TEHTÄVÄNI ON VAROITTAA KOKO SUOMEA SILLÄ JEESUS TULEE HYVIN PIAN!

Jeesus on minut nimeltä kutsunut evankelista virkaan! Ja nähtävästi tässä samalla tulee myös eksyttäjiä ja väärää evankeliumia opettavat henkilöt vastaan! Halleluja: kiitos Jeesukselle tästä!!!!!! Lopunaikoina jyvät erotetaan akanoista lopullisesti! 

AMEN: OLEN SIUNATTU KOSKA OLEN JEESUKSEN NIMEN TAKIA PILKATTU JA VAINOTTU!

Ja loppuun linkki Tuksun paheellisesta elämästä josta hän on omien sanojensa mukaan luopunut (ja lehmät lentää). Katso vain jos et pelkää näön menetystä tai yöunien menetystä (K-18):

https://vimeo.com/73199168

Sinua on varoitettu. ■