winter.jpg

EIPÄ ole tarvinnut pelätä että saisi olla jouten. Vaikka mitään erityisen isoa hommaa ei ole ollutkaan, niin pieniä töitä senkin edestä. Valtaosa meni ihan sukkelasti, mutta mahtui mukaan sellaistakin että piti siirtyä hetkeksi syrjään: erään kokouksen järjestelyistä alkoi sellainen sähköpostien tulva, että kun parisenkymmentä viestiä oli paukkunut postilootaan mä lähdin kauppaan ja jätin muuta keskustelemaan keskenään. Toinen homma oli kun piti päivittää esitteet, käyntikortit jne, ja sitten tulikin tieto että joutuvat vielä varmistamaan saavatko enää käyttää aiemmin käytössä olleita logoja. Jee!

LUNTA ja pakkasta on riittänyt ihan vaikka muille jakaa. Pari päivää on nyt ollut satamatta ja pakkanenkin pysytellyt maltillisissa kymmenen asteen lukemissa. Eilen oli upea aurinkoinen päivä että piti tehdä ihan pidempi lenkki ja nauttia (kevät)säästä. Tänään mentiin sitten taas harmaammissa maisemissa.

TÄNÄÄN ehdin jopa uutta televisiota katselemaan, vielä en tilannut mutta katsastelin valmiiksi. Nyt tulee sellainen töllö jossa on Android-käyttöjärjestelmä, niin ei tarvitse kikkailla muiden outujen juttujen kanssa. Josko ensi viikon loppupuolella ehtisin jo tilaamaan/ostamaan.

ALKAVA viikko näyttää onneksi helpommalta, keskiviikkona yksi asiakas tulee käymään, ja tuo mukaan pienemmän ja isomman työn. Isommalla työllä on onneksi aikaa ensi jouluun asti, joten sitä ei tarvitse saada valmiiksi kerralla. Teen tipoittain niin ei tunnu niin raskaalta.

NYT on puolestaan iltakahvin aika Netflixin seurassa. ■