pyykki.jpg

Tämä päivä menikin viimeistellessä kaikkia pikku hommia. Iltapäivällä kiersin Lidlin kautta, kun ajatuksena oli ostaa muutama olut illaksi. Eipä tarvinnut ostaa: Nobelaner ja Suomalainen olut olivat molemmat loppu. Toimitusvaikeuksia kuulemma. Piti sitten jatkaa matkaa lähikauppaan ja ostaa Pirkka-olutta. Kovin pitkää mutkaa ei onneksi lähikaupassa käynti aiheuttanut. Eikä edes satanut koko matkalla.

Päivällä tuli prepressistä tieto että aineisto on OK ja on matkannut edelleen varsinaiseen painotaloon. Sinnekin mä laitoin eilen illalla viestiä että prepress käsittelee aineiston lähipäivinä, mutta ihan näin nopeaa toimintaa en olisi osannut odottaa. Sain päivällää myös laitettua laskun työstäni tilaajalle, niin että tämä paketti alkaa kokolailla kasassa. Toki mä teen korjaukset jos niitä vielä ilmenee.

Pyykkikone rutkuttaa parhaillaan, ja vielä pitäisi kukat kastella. Sitten alkaisi olla kaikki valmiina lomalle lähtöön. Pakkaan vasta aamulla kun mitään kiirettä ei ole, aikataulu ensimmäiseen paikkaan saapumiselle on joustava. ■