pyykki.jpg

YÖLLÄ heräsin jossakin vaiheessa siihen kun sade rummutti kuin raivotautinen ikkunaa ja ikkunapeltiä. Kun kello ei kuitenkaan soinut, asettelin tyynyn hyvin ja jatkoin nukkumista kunnes aamulla lelölo ilmoitti, että olisi aika herätä. Nyt kun on taas öisinkin niin pimeää, ei tarvitse edes sälekaihtimia sulkea, joten vilkaisu ulos kertoi että enää ei satanut.

KAIKKIEN kiireettömien aamutoimien jälkeen oli aika tehdä katsaus jääkaapin sisältöön ja  miettiä mitä sitä tekisi että olisi taas muutamaksi päiväksi sapuskaa. Kyllä se siitä sitten valkeni, joten ostoslista talteen muistin syövereihin ja ulos. Oli muuten mukava liikkua, kun lämpömittari huiteli neljän plus-asteen paremmalla puolella ja pyörätiet olivat sulia, Ei tarvinnut raskaissa talvijalkineissa taivaltaa, vaan normilenkkarit kävivät tämän kertaiseen reissuun.

TOTUTTUUN tapaan mutkan kautta kauppaan ja tarkkaan suunnitellun reitin myötä ostokset koriin. Sen verran paino reppu että tulin kuitenkin bussilla kotiin. Ja menihän kauppaan menossakin aikaa kun kiersin sellaiset 5 km, ennenkuin olin kaupalla. Olikin hyvä että hyppäsin bussiin, kotiin päästyä alkoi nimittäin tulla taas vettä, eikä edes mitään tihkua.

PYYKKKIVUORI oli taas ehtinyt kasvaa, joten iltapuhteiksi kaksi koneellista pyykkiä. Tai vielähän pyykit pyörii, ja osa on jo rummussa. Huomisen ja alkuviikon ruoka tekeytyy tuolla omia aikojaan, joten ei tarvitse huomenissa miettiä sitä. Huomiselle on luvattu surkeaa säätä, saapa nähdä pääseekö sitä ulos huomenna laisinkaan. Voisin Lidliltä käydä muutaman oluen hakemassa viilenemään, jos loppuviikolla tulee frendi kylään.

VIIKOLLA pitäsi tehdä taas kodinhoitohommiakin. Eihän se niin iso homma ole kun siihen vaan ryhtyy. Mutta kun se alkuunpääseminen on aina kaikkein hankalinta. Mutta kun homma on ohi on taas hyvä mieli.

ENSI viikolla pitäisi aloittaa sen joulukortin tekeminen. Joitakin luonnoksia olen piirrellyt, ja muutamien elementtien toimivuutta kokeillut. Vielä on silti paljon tekemistä, mutta eiköhän se ajallaan saada verkkoon.

SAATTAAPA olla että maanantaina joutuukin menemään päiväoluille. Eräs frendi tulee hoitamaan isompia pankkiasioita, ja puhetta oli että niiden jälkeen voitaisiin käydä tuopilla parilla. Mikä ettei. Se kun jää kuitenkin siihen pariin tuoppiin. ■