iis.jpg

Iisalmen pyörähdys on takana. Mukava reissu oli kaiken kaikkiaan. Haastattelu tuli tehtyä menomatkalla ja hotellissakin sai huoneen heti kun vain kirjoittautui sisään. Eipähän tarvinnut raahata kassia mukanaan. Aurinko helli koko viikonlopun ajan, ei pahemmin näkynyt pilviä taivaalla. Illalla ei voinut istua ravintolan sisätiloissa sillä äänentoisto ei säädetty aivan liian kovalle ja siellä oli melkein kuin saunassa. Siispä istuimme terassilla tuoppiemme kanssa ja juttua riitti. Meillä on muodostunut vakioporukka joka koostuu ihmisistä ympäri Suomea, ja kun tapaamme 2-3 kertaa vuodessa, aina jossakin vaiheessa kokoonnumme yhteen ja silloin alkaa juttu lentää. Nyt lauantai-ilta yksi ainoa päivällä otettu valokuva sai aikaan sellaisia juttuja, että joku tiukkapipoinen nutturapää olisi jo ollut kutsumassa poliiseja paikalle. Meidän porukan huumori kun on sellaista että sitä on porukkaan kuulumattoman vaikea ymmärtää. Ainakin kaksi seuraavaa kokoontumiskertaa on jo sovittu, ja meno jatkunee samanlaisena,

Vaikka reissussa on mukava olla, on se mukava tulla kotiinkin. Varsinkin tälläiset viikonloppureissut tahtovat olla sellaisia että yöunet jäävät kokolailla vähiin. Niinpä pitikin iltapäivällä ottaa parin tunnin torkut että jaksoi olla hereillä vielä näin iltasella. 

Huomenissa pitää käydä moikkaamassa poislähteviä entisiä työkavereita, ja tiistaille & keskiviikolle on jo palaverit. Eli arkeen palataan jo huomisesta alkaen. Ehkä hyvä niin :)