giphy.gif

EILEN olikin sitten kunnon poutapäivä. Reilusti yli kaksikymmentä mittarissa. Kyllä kelpasi liikkua kaupungilla, istua torilla ja pihakeinussa. Illalla pyöri pyykkikone ja nyt on pyykkikori tyhjä. 

AAMUYÖN tunteina heräsin siihen kun alkoi taas satamaan.  Tälle päivälle oli kuitenkin luvattu poutaa ja niinhän se ennen aamukahdeksaa oli sade jo loppunut ja taivas alkoi kirkastua. Päivällä ulkona liikkuessa välillä veti melkein koko taivaan pilveen mutta pian ne kaikkosivat ja poudalla mentiin koko päivä. Piti käydä ostamassa puolisolle matkakortti kun ei itse ole saanut aikaiseksi sitä. Helpompaa kun ei aina tarvitse olla kolikoita etsimässä. Tai toimisihan mobiililippu mutta se on kalliimpi kuin matkakortilla maksettaessa. 

HUOMISAAMUNA lähden puolison kämpille ja katsotaan mitä sinne Tampereelle pitää ottaa mukaan. Palailen sunnuntai-iltana kotiin, kun maanantaina pitää vielä käydä kaupassa ostamassa jotakin torstai-illaksi ja perjantaiaamuksi ja hoitaa pari asiaa. Ehtisin mä kyllä silloin Tampereelta palatessakin mutta mukavampi tulla suoraan kotiin. Perjantaina sitten taas takaisin puolion luokse ja sitten pähkäillään mitä tehtäisiin ja minne mentäisiin. Mukavaa säätä on Tampereelle luvassa.

tre.jpg

EILISILTANA yritin katsoa erästä elokuvaa mutta oli niin tylsä että oli pakko lopettaa. Harvemmin käy niin että lopetan elokuvan katsomisen melkeinpä alkuunsa mutta tällä kertaa en kerta kaikkiaan pystynyt katsomaan. Olen jopa onnistunut pyyhkimään elokuvan nimen pois mielestäni. Täytyy vain toivoa että en tulevaisuudessa vahingossakaan törmää siihen.

TÄLLE illalle on ainakin Fireangels: A Drifter's Fury, toivottavasti on katsomisen arvoinen. ■