Menin sitten ajoissa töihin ehtiäkseni osastopalaveriin. Ohimennen vilkaisin kassalistaa, ja mun olisi pitänyt olla kassalla kouluttamassa uutta ihmistä siihen samaan aikaan kuin palaveri oli. Kylmän viileästi nakitin kassalle toisen, sillä palaveria on siirretty jo niin monta kertaa että nyt se oli jo pakko pitää. Vajaan 20 minuuttia ehdin olla omalla osastolla perehdyttämässä, kun kävi kutsu seuraavaan palaveriin. Ehdin mä loppujen lopuksi olla reilun pari tuntia omalla osastolla, mutta perehdytettävät olivat jo lähteneet kotiin. Eli sillä saralla ei kauheasti tänään tapahtunut.

Huomisaamuna ennen töihin menoa palaveri juhlajulkaisusta. Kaksi tuntia sen käsittelyyn olen varannut, sitten on pakko lähteä töihin. Saapa nähdä mitä huomenna tapahtuu, olenko pidempään kassalla vai ehdinkö perehdyttää. Perehdyttämiskansio pitäisi saattaa ajan tasalle, mutta teen loma-aikana rauhassa kotona, niin ei ole turhia häiriötekijöitä.

Päivä oli lämmin ja aurinkoinen, vapuksi onkin sitten luvattu lunta. Saapa nähdä, vietetäänkö vappua neljän seinän sisällä vai pääseekö pihamaalle grillaamaan. Ravitsemuslikkeisiin ei meillä suunnitelmia ole lähteä.

Laivaristeilyasian hoitaminen on mallillaan. Huomenissa tulee tieto, kumpi päivistä (tai illoista) on vielä vapaana. Kunhan se varmistuu ja ruokalista, on tehtävä kutsut ja toimitettava ne painoon. Menee mitä ilmeisemmin Tampereen reissun jälkeiselle ajalle.