multa.jpg

EI eilenkään niin lämmin ollut että olisin viitsinyt sinne kukkapenkkiä lähteä kääntämään, joten jahkailun jälkeenlähdin iltapäivällä kävelemään ja sitä kautta kauppaan. Päätin tehdä lihapullasoosin ihan alusta alkaen ja aineksia siihen piti käydä hakemassa. Ja perunoita. Kotiin päästyä piti aloittaa soosin valmistus hyvissä ajoin, kun sen valmistaminen ei ole mitään minuuttissa valmista -touhua vaan soosi saa kiehua muutaman tunnin ennenkuin se on oikeasti hyvää. Niin äitivainaa aikoinaan opetti ja hyväksi sen olen havainnut. Soosin seuraksi keitin perunoita, ja ai että oli hyvää!

ILLALLA jatkoin Netflixistä From Dusk Till Down -sarjan seuraamista. Se alkoi parantua kun ensimmäiset vähän hitaammat jaksot sai katsottua alta pois.

TÄNÄ aamuna heräsin ihan ajoissa ilman kellon soittoa. Yhdentoista aikaan piti lähteä kohti keskustaa kun oli treffit puolison kanssa puolta tuntia myöhemmin. Kun ei vieläkään pääse kahvilaan niin piti hakea kahvit ja pullat Ärrältä ja nauttia ne sitten torin laidalla. Kierrettiin muutamassa kaupassa ja sitten kumpikin lähti taas kotiinsa. Puolisolla oli ostosten lisäksi viemisinään eilen tekemääni lihapullasoosia.

KOTIIN päästyä odottelin hetken ja vaihdoin sitten työvaatteet päälle ja ulos. Juuri kun olin tulossa varastosta lapion kanssa Kukkamummo I pölähti paikalle. Piti siinä ensin aikamme turista ennenkuin aloin sitä kukkapenkkiä kääntämään. Siinä samalla pystyi kyllä juttelemaan. Sen verran siihen kuitenkin tuuleksi, että mummolle tuli vilu, vaikka lämpömittarin mukaan olikin +12 astetta. Mä jatkoin sen penkin kääntämistä, ja kun olin saanut myllättyä sen päästä päähän, piti se vielä harata että multakokkareet hajosivat ja opuksi haravalla tasoitella pinta. Ja samalla sai haravoitua juurenpätkät sun muut roskat siitä pois. Pari tuntia siihen saa äkkiä uppoamaan. Vein työkalut varastoon ja tulin sisään keittämään iltapäiväkahvit ja sen jälkeen pienet torkut.

TÄNÄÄN tein vain pastaa sen soosin kanssa, mutta hyvää se on niinkin. Illalle ei sen kummempia suunnitelmia kuin FDTD:n katsominen jatkuu.

ONNEKSI näin vapun jälkeen alla olla pyhät takanapäin, niin että pysyy laskuissa mukana koska on arki ja koska pyhä. Puoliso nimittäin eli sunnuntaita jo tänään :) ■