mais.jpg

AAMU valkeni harmaana, joten ei suurta hinkua ulos edes ollut. En kuitenkaan vielä jaksanut ryhtyä sitä korttia muokkaamaan, vaan kulutin aamupäivän töllöä tuijottaen. Iltapäivän puolella kun kävin kortin kimppuun, taivaskin kirkastui -  tosin vain hetkeksi. Kohta taas harmaa pilvilautta peitti taivaan ja muutaman pisaran vettäkin tipautti. Ja sitten taas kirkastui ja tuuli yltyi. Varoitettiinhan säätiedotuksessa noista navakoistakin tuulenpuuskista.

SAIN lopultakin kaiken tiedon mahtumaan korttiin, tosin muutama graafinen elementti oli pakko jättää pois. Laitoin sähköpostissa mallin miltä se näyttää kun kaikki kolme sivua on sovitettu yhdelle sivulle. Josko jo huomenissa tulisi vastaus pitääkö vielä jotain muuttaa vai pääseekö tekemään kaikki uudet kortit.

JALKA kipeytyi taas yön aikana, jalkaterä turposi ja polvikin tuntuu vihoittelevan. Ei siis senkään puoleen tarvetta lähteä ulos seikkailemaan. Huomenna on kuitenkin mentävä kun on se haavanhoito. Onneksi sieltä pääsee suoraan kotiin ilman että pitää käydä kaupassa. Ei tunnu mukavalta pitää tossua jalassa kun jalka on turvoksissa.

EILISILTANA otin pari särkylääkettä, ja siinä sitten tuijottelin telkkaria. AIka äkkiä alkoi silmiä luppasemaan, joten oli viisainta siirtyä peiton alle, etten nukahtaisi nojatuoliin. Aamulla muuten heräsin vielä talviajassa, en muistanut siirtää herätyskelloa tunnilla eteenpäin. Aamulla muistin siirtää kaikki kellot, joten josko huomenissa heräisin oikeaan aikaan.

TELKKARISTA ei tule oikeastaan mitään katsottavaa, ellei sitten Criminal Mindsin jaksot ole sellaisia joita en ole nähnyt. Muutoin on etsittävä joku leffa katsottavaksi. Nyt pitäisi vielä skannata potilaskertomus huomenna mukaan otettavaksi, alkuperäisen jätän itselle, ja tk:ssa ei kopiokoneita ihan joka nurkalla ole joten en viitsi hoitajaa juoksuttaa muutaman kopion vuoksi. Onhan siellä jo melkoinen kasa paperia muutenkin mun kertomuksessa, joten pari sivua lisää ei pahaa tee. ■