Tosrtaina kummastelin sitä, että kirjoitushaluja ei oikein tunnu löytyvän ja oli väsähtänyt olo. Syykin selvisi jonkin ajan päästä kun oli koneelta lähtenyt: kuume nousi. Flunssa iski instant-mallilla: kuume nousi nopeasti ja nenä vuosi ja pärskitti. Yö menikin sitten katkonaisesti nukkuen, vuoroin palelsi ja vuoroin oli kylmä. Perjantaiaamuna kunnolla troppia kitusiin ja suihketta nenään, niin että pääsi lähtemään töihin. Töissä tosin huomasi ettei ajatus kulkenut ihan satasella, mutta jaksoin kuitenkin olla iltavuoron loppuun asti.

Lauantaina ei paljon muuta kuin äkkiä lähikaupasta (kallista) evästä ja sänkyyn. Päivä kuluikin siinä, että pääasiassa olin punkassa ja yritin katsella telkkua. Tosin siinä kävi niin että varmaan valtaosan ajasta nukuin, sillä ohjelmat olivat aina vaihtuneet kun seuraavan kerran telkkariin vilkaisin. Iltasella kaksi isoa mukia kuumaa mustaa teetä ja taas takaisin sänkyyn. Yritykseksi jäi vuokratun elokuvan katsominen, aamuyöllä heräsin sulkemaan töllön ja tietokoneen.

Tänään alkaa jo elämä voittaa, flunssa on muuttunut lähinnä yskimiseksi. Olen jopa jaksanut päivttää kahden koneen käyttöjärjestelmän, ja käydä Lidlissä täydentämässä varastoja. Eikä ole nukuttanutkaan koko päivää.

Huomenna on sitten viimeinen työpäivä. Ennen töihin menoa täytyy käydä paikallisessa kahvila-konditoriassa noutamassa työkavereille tarjoomukset. Ensin oli tarkoitus itse leipoa, mutta kun perjantaina tajusin ettei siitä mitään tule flunssan kourissa, päädyin konditorian palveluihin. Ja ovat varmasti ainakin onnistuneet, mulla olisi saattanut tulla ihan jotakin muuta kuin olin tarkoittanut....