lumi.jpg

TÄNÄÄN oli yhtä keväinen päivä kuin eilenkin eli aurinkolaseille oli tarvetta töihin lähtiessä. Eilisestä viisastuneena laitoin kuitenkin karkeakuvioiset lenkkarit liikkeelle lähtiessä kun osan työmatkaa tein kävellen.

TÖISSÄ saatiin se viimeinenkin raivaus valmiiksi, ja heti sen jälkeen selvisi että siihen viereen tulee tyhjää tilaa kun siitä lähtee tavaraa pois. No kyllä me keksittiin miten muutetaan nykyistä järjestelyä – siihen kun jää tavaraa joka saadaan nyt helpommin järjestettyä – kun uutta tavaraa on tulossa, ehkä jo keskiviikkona. Ilmeisesti kuitenkin tällä viikolla. Katkera Kaarinakin oli ihmeen rauhallinen tänään, tiedusteli jopa kumman kassan mä haluan laskea illan päätteeksi. Mikähän sitä viirasi?

KOTIIN lähtiessä tuli lunta ja räntää melkein kuin pahimpana talvipäivänä. Ja tottakai muisti tuuleksia niin että sade tuli melkein vaakasuoraan. Ei juurikaan huvittanut lähteä kävelemään kotia päin vaan sitkeästi odotiin bussia. Sillä pääsin osan matkaa ja sitten jouduin odottamaan toista bussia jolla pääsin kotioven liepeille. Sen verran paljon satoi että maa ja tiet olivat valkoisina, vaikka tiet ovatkin jo useamman päivän olleet sulina. Pakkasta näytti olevan asteen verran ja saman verran on luvattu aamullekin. 

ONNEKSI ei tarvinnut miettiä ruuanlaittoa vaan sai ottaa hernekeittoa jääkaapista. Oli se vaan hyvää, kun sitä oli melkein kolme tuntia keitelty. Eikä yhtään kaivannut lihaa.

ILLAN päätteesi aloitusjakso australialaisesta sarjasta Glitch (When Sergeant Hayes is called to Yoorana cemetery in the middle of the night, he makes a discovery that turns his world upside down - six people with no memory of their identities. Who are they and what has happened to them?). Ensimmäinen jakso esitteli haudasta nousseet, joten kovin pitkälle ei tarinassa päästy. Sen verran mielenkiintoiselta kuitenkin vaikutti että pitää katsoa ainakin muutama jakso vielä ennenkuin tietää katsooko molemmat tuotantokaudet.

HUOMISAAMUNA on herättävä hieman aikaisemmin kun on se jalkahoitajan aika. Mutta mitäpä sitä ei tekisi kauneutensa eteen? ■