valot.jpg

Ja vielä tuli yksi korjaus, jonka tein ja laitoin aineiston tällä kertaa myös suoraan kirjapainoon. Vastauskommentti toiselta tekijältä kirvoitti pienen hymyn: Nyt tulkoot vaikka mikä munaus niin annetaan olla =)

Tänään oli vaihteeksi päivä jolloin onnistuin kastumaankin. Eipä ollut sateenvarjo repussa, mutta toisaalta se tuntui mukavalle niiden h*lvetin kuumien päivien jälkeen. Ja sadekaan ei ryöppyämällä tullut, niin että ei ihan läpikotaisin kastunut.

Tänään siirtäessä valmiita töitä arksitolevylle huomasin että huhtikuussa tekemääni kahden julkaisun pumpsiin olisi vielä kaksi kirjaa tulossa. Kansikuvat molempiin on näköjään toimitettu mutta varsinaista sisältöä ei. Laitoin sähköpostitiedustelun asiasta mutta näyttävät olevan lomalla vielä tämän viikon. Onkohan koko homma unohtunut vai jätetty muuten vaan tekemättä? En mäkään silloin muistanut niiden perään kysellä, kun ilmoittivat että tulossa ovat kunhan saavat tekstit lopulliseen muotoonsa, ja muutenkin oli samaan aikaan muutakin päällä. Piti kuitenkin käydä tarkastamassa laskuarkisto että ne kaksi oli laskutettu, ja olivathan ne. Onneksi. Nyt voisi olla jopa myöhäistä.

Tänään painoon laittamani materiaali - painoaineisto ja raakadata - pitää kopioida USB-tikulle ja viedä sitten arkistoitavaksi, kun menen hakemaan kirjani ja juomaan sen lasillisen kuohuvaa. Täytyy vaan muistuttaa vastaanottajaa että laittaa sellaiseen paikkaan, mistä löytää sen vielä ensi vuonnakin :) Nythän edellinen versio oli "kadonnut" jonnekin.

Huomenna voisin laittaa kakkoskoneen päälle ja katsoa joko siihen olisi tulossa W10:n päivitys? Tosin sillä ei nyt suurta kiirettä ole, todennäköisesti tarvitsen sitä konetta seuraavan kerran marras-joulukuussa, kun on taas isompi kokous. SIlloin pitää saada verkkoon heti tuoreeltaan asiaa kokouksen aikana.

Telkkarista ei taaskaan tule mitään, mutta en jaksa enää leffaakaan metsästää. Menen kirjan kanssa sänkyyn. ■