vuo.jpg

PERJANTAINA ei tarvinnutkaan kärsiä tuulesta ja tuiskusta, kun satoi vettä. Välillä yritteli räntääkin lykätä, mutta enimmäkseen vetenä rapisi alas. Ja sulatteli taas niitä vähäisiä lumia. Töiden suhteen oli helppoa kun sai keskittyä paperihommiin. Eli laskujen kirjoittamiseen. Tai sähköisessä muodossahan ne nykyisin lähtee :) Illalla tuntui siltä että puhti on poissa, johtui varmaan siitä että sian sen (edelleentyön alla olevan) eepoksen kaikki kuvat käytyä läpi ja saatettua homman sille mallille,että nyt odotetaan korjauksia ja loppuja kuvia. Melkoinen paino putosi hartioilta. ENpä jaksanut alkaa elokuvia etsimään vaan painuin suosiolla peiton alle.

LAUANTAINA piti olla poutaa mutta herätessä tuli taas räntää. Tosin pikkujouluihin lähtiessäni puolen päivän aikaan sade suvaitsi loppua. Olivat pikkujoulut nimittäin sen verran kaukana että piti lähteä ajoissa liikkeelle. Parin tunnin päästä sitten salissa odottamassa pääsyä joulupatojen ääreen. Pitihän sitä melkein kaikkea maistella (poislukien kala, meillä on jonkinasteisia antipatioita toisiamme kohtaan, mä en tykkää kalasta eikä sekään taida tykätä musta). Voinpahan kuitenkin sanoa että olen jouluruokia syönyt tänäkin jouluna. Ja olishan mulla viikon päästä jo seuraavat pikkujoulut. Ilmoituksen mukaan sielläkin on tarjolla/tyrkyllä jouluherkkuja. Olispa joskus pikkujoulut joissa ei olisikaan jouluruokia. Anyway, mukavaa oli ja tulihan taas turistua pidemmän kaavan mukaan. Illan päätteeksi oli vielä kyyti kotiin, tai keskustaan jossa sitten poikettiin ottamaan vielä tuopillisest ennenkuin ryhdyttiin suunnistamaan kotejamme kohti.

TÄNÄ aamuna oli mukava herätä kun ei ollut krapulaa eikä kiirettä minnekään. Ei edes kauppaan hakemaan huomisaamuksi jotakin, kun taivaalta tuli sellaisia jalkarättejä ettei sinne tehnyt mieli lähteä. Etsin siis elokuvan ja kyllä taas juliste johti niin harhaan kuin voi. Sade suvaitsi loppua iltapäivän lopputunneilla ja olihan sitä lunta sitten tullut. Vähintäänkin viisi senttiä. Ja tulevien päivien sää näyttää pyörivän nollan kieppeillä ja taivaalta luvataan melkeinpä kaikkea (ehkä ei vielä tulta ja tulikiveä eikä mummoja kivireet selässä, mutta kaikkea muuta). Inhottavaksi mene siinä vaiheessa jos tuli alkaa muuttumaan loskaksi, siellä ei ole mukava kahlata.

VOISIN ehkä katsastaa vieläkö joku elokuva löytyisi katsottavaksi niin alkaisi tämänkin viikon ohjelma olla täynnä. ■