No nyt on käyty työpaikalla suorittamassa toiseksi viimeinen keskustelu, viimeinen on muutaman viikon kuluttua. Työpaikalle mennessä kuulin että meno siellä alkaa kohta muistuttaa Salattuja elämiä, sen verran on sattunut ja tapahtunut sillä aikaa kun olen ollut poissa. Eräs työnjohtajakin kuuluu touhuavan kaikkea ja kaikkialla, tosin tahtoo hommat jäädä puolitiehen. Kuulin myös että vanhoja työntekijöitä olisi palaamassa takaisin, kuinka monta ja mihin, siihen ei vielä kenelläkään ollut varmaa tietoa.

Kun kerran oli jo hyvissä ajoin liikkeellä, poikkesin kotimatkalla kodin elektroniikkaa myyvään liikkeeseen katsastamaan löytyisikö sopivaa jääkaappi-pakastinta. Kyllä tarpeeksi kapeita malleja löytyy useammaltakin valmistajalta. Kaksi jäi vaihtoehdoista valittavaksi. Korkea ja hieman matalampi malli. Matalampi malli saattaisi mahtua paikoilleen ilman että pitää purkaa kalusterungon yläosaa. Jääkaappi tosin on hieman pienempi kuin korkeammassa mallissa, mutta myymälässä tutkaillessa vaikutti olevan tilavuudeltaan kutakuinkin samaa luokkaa kuin nykyinenkin.

Hankinta mennee kuitenkin reilusti heinäkuun puolelle, kun ei oikein työpäiviksi viitsi sopia kuljetuksia ja vanhakin jääkaappi on saatava ensin alta pois. Mutta eihän mulla nyt tulenpalava kiire sen kanssa ole, palaan sen hankitaan kunhan olen ensin käynyt Tampereella ja siihen perään vielä viettänyt viikon älä-tee-mitään-lomaa.