bok.jpg

EILISILTANA ei löytynyt inspiraatiota korjauksiin, joten homma alkoi tänä aamuna. Tein korjauksia iltapäivän puolelle ja sitten läksin kaupassa käymään. Sitä reissua riemastutti puolimatkalla kauppaan alkanut lumi- ja räntäsade. Ja sitä riitti sitten kotimatkallekin.

KAUPASTA palattuani oli vielä aikaa tehdä korjauksia ennenkuin oli kokouksen aika. Onneksi kokous oli verkossa joten saattoi tiputella kahvit siinä kokouksen alussa. Parisen tuntia siinä hurahti kun yksi asia herätti keskustelua melkein 45 minuutin verran, mutta sopuun päästiin. Kokouksen jälkeen sapuskaa ja sitten taas korjausten pariin.

JOKUNEN hetki sitten sain koko paketin kasaan, kaikki korjaukset tehtyä ja koottua erilliset PDF-tiedostot yhdeksi ainoaksi 750-sivuiseksi tiedostoksi. Ja tottakai laitoin sen heti menemään, niin pääsee nyt rauhassa tutustumaan ja laittamaan lisää korjauksia (tosin tässä viimeisimmässä korjaustiedossa oli muutamassa kohtaa maininta että oli itse korjannut virheellisesti.).

HUOMENNA pitää käydä isommalla kaupalla kun listalla on taas sitä kasvis-riisi-papu-mössöä. Ja jos sattuu hyvin niin samalla reissulla kirjapainossakin juttelemassa erään julkaisun formaattivaihtoehdoista.

TUOSSA aiemmin illalla satoi jo vettä, niin että ei aamulla enää taida olla sitä paria senttiä lunta joka ehti satamaan, ja lämpömittarikin melkein pari astetta plussan puolella.

MUTTA kohta punkkaan kirjan kanssa. ■