points.jpg

EILINEN meni töiden osalta rauhallisesti, mutta illaksi oli tiedossa kaksi kokousta. Ensimmäinen klo 16 alkanut kokous meni läpi säädetyssä ajassa mutta toisen kanssa kului hieman enemmän aikaa. Kotona olin 21.30 eli ihan riittävän pitkään meni. Tosin jotakin positiivista kokouksen aikana tapahtui: oli niin tylsä asia kuunneltavana, että yht'äkkiä niitä näitä miettiessä tuli mieleen juonenkäänne jolla saan sen sarjakuvan saatetuksi loppuun. Tottakai se piti heti kirjat esityslistan reunaan ylös. Olisi siinä joku saattanut miettiä että miten se liittyy kokouksen asioihin. Etsiskelin illan lopuksi elokuvan mutta se oli todellinen pettymys. Elokuvan jälkeen peiton alle lukemaan.

TÄNÄÄN aloitin työstämään ensi viikolla ilmestyvää lehteä. Ilmestyy onneksi vain sähköisenä joten voi tehdä muutakin kuin vain pelkän tylsän luettavan lehden. Niinpä aamun ensi töiksi tein siihen interaktiivisen kannen - kannessa on kaksi kuva jotka saa näkyviin hiirtä liikuttamalla. Jotain muutakin pientä liikettä sinne tulee kunhan saan ensin kaikki tekstit paikoilleen. Tekstit ovat onneksi kaikki sähköisessä muodossa joten se on nopeaa. Päivällä tosin piti keskeyttää vähäksi aikaa kun kun oli vielä palaveri lehteä koskien, viimeiset jutut ja asiat, niin saadaan kaikki tarvittava siihen. Menihän siinä palaverissa reilu tunti, mutta olen varannut lauantain lehden tekemiseen jos tarve vaatii. Kyllä PDF nykyisin mahdollistaa melkeinpä vaikka mitä :)

HUOMENNA pitää käydä kuulemassa kokeiden tulokset ja samalla kaupassa. Ajattelin jos lauantaina laittaisin hernekeiton porisemaan kun edellisestä keittokerrasta onkin jo melkoisesti aikaa. Ja tänään jo teki mieli sitä, mutta purkkihernekeittoon en siltikään koskenut. 

SÄÄ on ollut sitä samaa mitä edellisetkin päivät. Melkeinpä kaikkea tullut taas taivaalta ja sohjossa on saanut kahlata. Nyt lämpötila on aavistuksen painunut pakkasen puolelle, josko huomenissa ei olisikaan niin märkää vaelluksella. ■