who.jpg

JOULU on onneksi ohi. Vaikka valtaosin sainkin viettää joulua omassa rauhassa, kävi sunnuntaina muutama ihminen tuomassa joulutervehdyksensä. Tuollahan odottavat koska avataan, kiirettä ei ole. Kehtasivatkin häiritä mun leffamaratonia :)  Tuli kyllä katsottua useampi leffa noin joulun aikaan, sen verran usea ettei nyt ainakaan heti tule arvioita eikä esittelyjä. Maanantaina oli sitten vielä se joulupäivällinen, ja menihän siinä aikaa. Kotona olin puoli yhdeksän aikaan illalla.

EILISILLAN viihdykkeistä vastasivat ensin Agatha Christien Eikä yksikään heistä pelastunut, ja sen jälkeen Doctor Whon jouluspesiaali. Sen huomasin laittaa menemään talteen ennenkuin lähdin jouluruokia nauttimaan. Tosin tällä kertaa näyttää tulleen Areenaan katsottavaksi, vime vuonna oli pakko katsoa telkusta jos halusi nähdä. Valitettavasti tällä kertaa jakso ei ollut niin hauska kuin viime vuonna, oliko käsikirjoittaja väsynyt? Onneksi kevään aikana alkaa uusi tuotantokausi, on jotakin mitä odottaa.

AAMULLA tuli viimeiset aineistot niihin kahteen kirjaan. Tein ne pois ja laitoin taas nähtäväksi. Jos huomenna tai torstaina saisi kokonaan pois käsistä niin olisi mukava lopetus tälle vuodelle. Mitään uusia projekteja en aio enää aloittaa ennenkuin palaan lomilta. Ja silloin alkaakin taas istuntokausi. Vuoden ensimmäinen kokous saattaa taas hieman venähtää. Ja tänään keskustelin vuoden ensimmäisestä lehdestä, tammikuun lopulla pitäisi sekin olla kasassa. Lähdetään siitä. ■