tikit.jpg

PUOLEN päivän aikaan oli aika TK:ssa tikkien poistoa varten. Eihän siinä aamulla ehtinyt kovin kummoisia puuhastella, kun koko ajan piti kytätä kelloa että milloinka lähtee liikkeelle. Kohtuullisen hyvin ajoitin saapumiseni, sillä olin viisi minuuttia ennen omaa aikaani odottamassa vuoroani. Ehdin siinä vielä sähköpostit katsastaa ennenkuin hoitaja tuli ruokatauolta ja kutsui huoneeseen.

MOLEMMAT olimme sitä mieltä että haavojen pintaa pintää kostuttaa kun osa tikeistä oli jo rupien alla. Annettiin pinnan pehmetä jonkin aikaa ennenkuin aloitettiin poisto. Hyvin ne lähtivät, eikä edes sattunut vaikka parissa kohtaa pitikin rupea hieman raaputtaa. Hieman epäili että jäikö yhdestä tikistä pätkä lankaa ihon alle. Kehoitti heti ottamaan yhteyttä jos alkaa särkemään, punoittamaan tai jotakin vastaavaa. Kastella jalkaa ei nyt ainakaan vuorokauteen saa kun siellä on pienet tikkilankojen jättämät reiät.

OPERAATION jälkeen oli aika lähteä hoitamaan omia asioita. Aloitin kaikkein eniten aikaa vievällä, koska sinne piti mennä bussilla kun matka oli vielä liian pitkä käveltäväksi. Pääsin siellä helpommalla kun kysyin myyjältä mille käytävälle suunnistaisin, ja myyjä osasi kertoa tarkalleen hyllyvälikön ja paikan mistä haluamani tuote löytyy. Olin ostamassa kappalelaskuria, ja ei kai sitä ihan joka päivä kysellä, joten täytyy olla melkoisen hyvin myyjällä mielessä missä mikin on. Sieltä sitten taas takaisin keskustaan.

JÄÄKAAPPIIN piti hankkia täydennystä ja hedelmiä. Erään tutun rouvan näin pitkästä, pitkästä aikaa ja kyseli mitä mun jalalle on tapahtunut. Siinä rupateltiin tovin ennenkuin lähdin hoitelemaan loppujakin asioita. Koko reissulla menikin ennakoitua enemmän aikaa sillä oli kotona vasta hieman ennen 16. En siinä enää jaksanut sitä haastattelua ryhtyä purkamaan vaan päätin ottaa sen huomenna aamupäivällä työn alle. Huomenna ei ole kiirettä minnekään ennenkuin pitää taas suunnat kokoukseen virastotalolle. Siitä se syksyn kokousrumba alkaa.

OLI muuten taas lämmin päivä. Huppari olikin liikaa ulkona liikkuessa, kun tänään ei tuullut eiliseen malliin. Hiukan huonompaa on luvattu lähipäiviksi mutta ei se syksy vielä taida tulla. Ei se saa eikä voi kun mulla on vielä kukkasipulitkin ostamatta. ■