posti.jpg

MELKOISEN pitkävetiseltä tuntui eilisillan X-Factor lähetys. Viime minuuteilla kerrottiin voittaja, eikä yhtään yllättänyt ettei Saara voittanut. Homman olisi saanut pakettiin tunnissakin, mutta kun mennään kaupallisen kanavan ehdoilla niin tottakasi lähetystä pitkitetään mahdollisimman paljon. Tulipahan katsottua. Nyt onkin tämän sortin ohjelmia nähty taas ihan tarpeeksi, ei kiinnosta alkava Voice of Finland sitten pätkääkään. Jää suosiolla katsomatta.

UUSIMMAN kirjan tekijä soitteli jo aamusta: "oletko katsonut sähköpostiisi?" No olinhan mä. Koko kirjan sisältö myllättiin totaalisesti. Puhelun perusteella tuntui kuvittelevan että mä olin jo ehtinyt tehdä kaikki muutokset, vaikka vasta hädin tuskin olin ehtinyt tallentaa tiedot muutoksista. Lupasin soitella kunhan saan muutettua. Menee keskiviikolle ennenkuin kutsun katsomaan. Huomenissa on illalla kokous enkä mä halua päivällä ketään sähläämään ja hienosäätämään teostaan. Saa keskiviikkona tikulla PDF:t kotiinsa katsottavaksi.

HUOMISILLAN kokous on toiseksi viimeinen tänä vuonna. Vielä torstaina ja sitten seuraava on joskus tammikuussa kunhan olen palannut Tampereelta. Jossakin vaiheessa pitää muistaa tehdä tunnukset uusille ihmisille ja poistaa muutamat, kun eivät enää ensi vuonna ole mukana. Ehdin varmaan tehdä ne kun palaan lomilta. Toiselle taholle tein jo viime viikolla tammikuulle asti tunnukset niin että ei tarvitse miettiä niitä.

KUMMAA että tänään tuntui kylmemmältä kuin eilen, vaikka oli vain kuusi pakkasastetta. Kymmenessä asteessa kulkiessa ei tuntunut ollenkaan yhtä kylmältä kuin tänään, oliskohan ollut sen verran kosteutta ilmassa? Nyt taitaa kuitenkin pysytellä pidemmän aikaa pakkasella, jos illan sääennusteeseen on luottamista.

TÄNÄÄN alkoi tulla  ei-jatkuvasti-luettavaan postilaatikkoon "työtarjouksia". Tuo loota kun on vain sitä varten että jos jonnekin on pakko rekisteröityä, niin tuon osoitteen antaminen ei haittaa. Käyn yleensä kerran kuukaudessa tyhjentämässä sen kaikesta spammista. Mielenkiintoista sinänsä että nyt on lähettäjäksi merkitty "suomalainen henkilö", mutta yhtä kaikki samaa p*skaa on viestien sisältö. En edes ole viitsinyt katsastaa mihin linkit oikeasti ja lopulta johtavat, viestissä oleva linkki menee jonnekin blogi-sivulle, mutta en usko sen siihen päättyvän. Saapa nähdä kuinka paljon työtarjouksia ehtiikään tulla joulukuun loppuun mennessä. Valitettavasti vai ei juuri nyt ole noille paikoille tarvetta. ■