mies2.jpg

VAIKKA aamulla aurinko paistoikin, ei silti lämpömittari jaksanut nousta montaakaan astetta plussan puolelle. Haavahoitoon mennessä näytti kolmea plusastetta, eli ei mitenkään keväistä. Hoitajana olikin uusi ihminen, joka malttoi odottaa puudutusaineen vaikuttamista eikä heti alkanut haavaa puhdistamaan. Siinä hoidon lomassa keskusteltaessa tuli käsitys, että on ennenkin tainnut tälläisiä hoitaa. Lupasi perehtyä sairaskertomukseen tarkemmin ennen keskiviikon käyntiä ja tutkii vaihdettaisiinko pihka johonkin toiseen aineeseen, kun ei tahdo tuo iho oikein pehmetä pihkan kanssa. Keskiviikkona se sitten selviää.

HOIDOSTA suuntasin apteekkiin, kun diabetes-lääke oli loppumassa keskiviikkona. Siellä olikin enemmänkin väkeä hakemassa lääkkeitään. Vilkaistessani ikkunasta totesin itsekseni että on hyvää aikaa odottaa. Ulkona tuli nimittäin ihan mukavasti lunta. Sade loppui kun siinä kassalla olin maksamassa ostoksiani, joten ei tarvinnut tuiskussa kauppaan vaeltaa.

ENNEN kauppaan menoa soitin eräälle asiakkaalle, kun nykyisen webhotellin kanssa on pieniä hankaluuksia. Vilkaisin perjantaina ennen lähtöä hallintapaneelia ja vaikutti siltä että sitä kautta ei pysty luomaan kuin yhden ainoan käyttäjätunnuksen/salasanan suojatulle kansiolle. Ja parhaimmillaan/pahimmillaan kun saattaa tulla tuhansia käyttäjätunnuksia. Hän oli itsekin jo sitä mieltä että olisiko aika vaihtaa hotellia. Voitaisiin pitää jonkin aikaa rinnakkaista osoitetta, kunnes siirrettäisiin nykyinen osoite uudelle palveluntarjoajalle. Siellä oli jo ollut puhetta uudesta hotellista, ja sattui olemaan sama jota mäkin olisin ehdottanut, kun sattuu olemaan tuttu palvelu jo pidemmältä aikaa ja siellä onnistuu monien käyttäjien luonti suojatulle hakemistolle. Pähkäilee kuulemma vielä päivän pari ja sitten ollaan taas yhteyksissä.

ODOTTELIN että valokuvien toimittaja olisi tänään pokennut, mutta vielä ei mitään kuulunut. Tietty olisi tulossa huomenna, mutta mä olen taas itse varattuna koko iltapäivän ja illan, joten keskiviikko on seuraava mahdollinen päivä toimittaa kuvat. Tuossa hieman hienosäätelin kirjan lukujen alkusivuja, tein muutaman vaihtoehdon jollaista siinä voisi käyttää. Printtasin valmiiksi niin saavat rauhassa katsella, ja päättää onko joku niistä kelvollinen vai tuleeko sieltä joku uusi ehdotus.

EILEN en sitten leffaa etsinytkään, vaan katsoin Lapsuuden lopun päätösjakson. Tänä iltana voisin jonkun pätkän vilkaista, kun aamupäivällä ei ole kiirettä minnekään. Keskiviikosta perjantaihin onkin sitten jokaisena aamupäivänä. ■