shs.jpg

KUN aamupäivä oli jo niin lämmin ja aurinkoinen, päätin lähteä katsastamaan kirpputorit. Mitään tiettyä asiaa ei mulla ollut hakusessa, mutta ajattelin että katson millaista rihkamaa ihmiset yrittävät myydä poskettomaan hintaan. Ensimmäisen kirpparin kohdalla tuli mieleen etten ole käynyt Kontissa pitkään aikaan, joten päätinkin suunnata sinne. Hieman pidempi matka mutta kun keli oli niin hyvä.

OLIHAN siellä tapahtunut joitakin muutoksia edellisen käyntini jälkeen. Jostakin syystä se paikka alkoi ahdistaa heti kun pääsin sisään, johtuikohan siitä että vaateille varattu tila tuntui laajentuneen taas lisää. Ainakin siellä oli jos jonknlaista rättiä roikkumassa. Mitään asiakastulvaa ei mun aikaan ainakaan ollut, ovatkohan ihmiset hylänneet Kontin. Edellisellä kerralla käydessäni siellä oli jotkut tuotteet hinnoiteltu aivan poskettomasti. Katsastin lähinnä lasivirtiinin, mutta mitään sellaista jonka olisi herättänyt mielenkiinnon ei siinä ollut. Kiersin koko putiikin mutta tuntui vaan siltä että pois piti päästä. Vartissa olin nähnyt kaiken näkemisen arvoisen siellä. 

KESKUSTASSA oli vuorossa kauppareissu, kävin hakemassa tarvikkeet makaronilaatikkoon. Tosin sen teen vasta huomenna mutta eipähän tarvitse lähteä aineksia ostamaan. Huomenna voisin viettää pihapäivän ellen jotakin muuta keksi. Lidlilläkään ei ole sellaisia tarjouksia että viitsisin sinne lähteä. Ja kauheasti ei nyt kaappeihin kannata ruokaa hamstrata kun loma lähenee huimaa vauhtia.

ALKUILLASTA tuli soitto kaverilta että voisinko kyhätä Excelillä tietyn mallisen taulukon, kun on kuulemma onnistunut kadottamaan sen jonka joskus jo viime vuoden puolella tekaisin siellä käydessäni. Ei siinä kauaa mennyt sitä väsätessä, ja laitoin reilun vartin päästä taulukon sähköpostissa menemään.

TÄNÄÄN voisin katsoa Grimmin, tai sitten etsiä jonkun elokuvan. En tiedä jaksanko katsoa Pirates of Caribbean uusimman ilman katkoja. Jos löytyisi jotain muuta. ■