coffee-2-1327659.jpg

 

Eilen kauppaan lähtiessä hoin itselleni "Kahvia! Kahvia! Kahvia!" No, illalla kun aloitin Murhamysteeri Maratonin, pistin tietenkin kahvia tippumaan. Ja huomasin että enhän mä tietenkään ollut muistanut ostaa kahvia! Olipa vaikea aamu tänään kun ei ollutkaan mitään mitä laittaa tippumaan. Ne, jotka eivät aamulla tyydy yhteen kupilliseen/mukilliseen, tietävät varmaan tunteen. Tuntui ettei edes suihku piristänyt.

Puoliltapäivin kuitenkin lenkkarit jalkaan ja ulos, kun kerran keli näytti silti että ilman sateenvarjoakin pärjää. Suora reitti R-kioskille ja sieltä mukillinen mukaan. Puiston penkillä kaikessa rauhassa aamun ensimmäinen kahvi. Kylläpä maistui hyvälle! Siitä sitten lenkkiä jatkamaan. Kotimatka kulki tottakai kaupan ohi, josta takuuvarmasti muistin tällä kertaa kahvia muiden ostosten lomassa. Kotiin päästyä pantiin pannu porisemaan.

Alkuillasta jatkoin Murhamysteerien katsomista. Hauska oli jakso, jossa oli suoria vaikutteita Indiana Jones -seikkailuista, hyvällä tavalla. Harmi vain että nyt on jo kaikki esitetyt jaksot katsottu :(  Huomenissa tulee kuitenkin yksi jakso lisää, niin että jotakin on illaksikin.

Huomenna pitää muistaa ostaa junaliput, ja tulostaa kopiot toimistolle vietäväksi niin saan rahani takaisin. Samoin hotelli on varattava, kun ei näytä kummoisia tarjouksia nyt vastaantulevan.