fant.jpg

UNESSA nimittäin. Alitajunta ryöpytti sellaista tarinaa, että hereilläollessa siihen ei koskaan olisi pystynyt. Oli huoltoasema, jonka ovesta sisäänkävellessä olimmekin jonkinlaisen liikenneaseman pysäköintihallissa. Unessa vieressäni oli joku, jota en koskaan nähnyt mutta tiesin siinä jonkun olevan. Jopa Hän käväisi unessani, toi asemalle kaarijousen matkallaan tapaamiseen rajanylityspaikalle vihreällä Ladallaan. Sellaista hänellä ei täällä asuessaan ollut. Noustessamme parkkihallin ramppia päädyimme koulun ruokalaan, jossa tarjoiltiin vain jogurttia. Muistan ajatelleeni "onneksi on edes eri makuja". Oli tuttuja ja tuntemattomia, sekä ihmisiä että paikkoja. "Hirviö" joka ei uskaltanut liikkua yksin, vaan sillä oli aina mukanaan seuralainen. Maisema muuttui asfalttiviidakosta maaseuduksi yhdellä askeleella ja omakotitalot olivat puoliksi uponneet maahan... Valitettavasti unen katkaisi kellon soitto. Kunpa nuo  unet pystyisi tallentamaan, niin voisi hereillä ollessaan katsella uudestaan.

ULOS vilkaistessa olin kuin keskellä pilveä. Niin paksu ja sankka sumu oli saartanut alueen. Ulos mennessä hyvä kun kättänsä pidemmälle näki. Ihmisiä "pullahti" ykskaks sumusta, sillä ei näkyvyys oli todella minimaalinen. Tuntui kuin olisi ollut jossakin toisessa ulottuvuudessa, tai edelleen unessa.

PÄIVÄLLÄ sumu kuitenkin hälveni - yllättävän pitkään se viipyi - joten matka kirjapainoon 2 sujui hieman helpommin kun näki eteensä. Kirjapainossa selvisi useampikin asia. Ei ihan mennyt niinkuin kirjan toimittaja asian esitti... no samapa tuo, pääasia että mä tiedän missä mennään ja miten tehdään, niin saadaan opus pakettiin. Lokakuun loppupuolella olisi aineisto saatava eteenpäin  Eiköhän tässä ehditä. Pitää tarvittaessa asettaa työryhmät tiukat ehdot. Ja muistaa muistuttaa että kirjaan mahdollisista jääneistä virheistä vastaa työryhmä/kirjan toimittaja sen jälkeen kun painoluvan ovat antaneet.

EILISILTANA sain MasterCherin siihen vaiheeseen, että nyt voin alkaa seurata sitä töllöstä Tässä kun on aikaa ennen American Horror Storya, niin voisin vilkaista löytyykö jotain katsottavaa leffapuolelta. ■


NYT puhelimia onkin vain 10 kappaletta koko maahan. Kauankohan tämä roska on liikkeellä?

huijaus2.jpg