vuo.jpg

LAUANTAINA ajaa hurautin marketeille bussilla. Kaupassa A oli vain yksi pussi haluamaani leipää, joten otin sen pikakassan kautta ulos. Kaupassa B ei ollut ainuttakaan. Ostin muut mitä listalla oli, eli appelsiineja, raejuustoa jne. Huomenna on käytävä hoidon jälkeen kummassakin katsomassa olisiko jommassakummassa mun leipää. Voisin ostaa neljä pakettia niin olisi likimain viikoksi sitä. On tuolla pakkasessa vielä kaksi pakettia.

KAAVAILIN siivousta lauantaille mutta ei sitten oikein inspriroinutkaan. Katselin telkkaria ja roikuin chatissa, ja hahmottelin erästä lyhyttä animaatioelokuvaa. Mitään ihmeitä en lauantaina saanut aikaan. Turhauttaa kun ei oikein kunnolla pääse liikkeelle ja mieli palaa ulos ja aurinkoon. Pitää vain tyytyä istumaan jossakin ulkona auringossa sen aikaa kuin siinä tarkenee.

TÄNÄÄN kuitenkin innostuin siivoamisesta sen verran että putsasin keittiön kaikki pinnat. Kun on koko viikko aikaa siivota niin voin jakaa sen useammalle päivälle enkä yrittää tehdä kaikkea kerralla. Ei tunnu niin raskaalta silloin. Animaatioelokuvaan sain kaikki kuvat tehtyä ja muokattua videoksi. Ei atrvinnut tarkkaa liikettä eikä viimeisen päälle olevia kuvia, kun tulee eräälle foorumille.

SIIHEN kirjaan ei uusista kuvista ole kuulunut mitään, mutta ihmekös tuo kun puuttuvia kuvia oli niin paljon, ja joutuvat tiputtamaan kuvia todella paljon pois. Maaliskuussa kirja ei kyllä valmistu, vaikka se alkuperäinen suunnitelma olikin. Valmistuu kun valmistuu.

VARVASTA alkoi taas särkeä illan esillä. Piti ottaa särkylääke ja käyttää infrapunahierontalaitetta jonkin aikaa. Saa nähdä laantuuko särky sen verran että saa unta vai onko edessä taas kiereskelyä tai sitten nojatuolissa televisiota tuijottamassa. Ehkä siinä alkaisi nukuttamaan jos tulee tarpeeksi tylsää eohjelmaa.

INSULIINRUISKEITA en nyt ole ottanut kolmeen päivään, kun sokeriarvot ovat pyörineet hieman alle kuuden ja aavistuksen yli kahdeksan välillä. Keskiviikkonahan mulla on aika diabeteshoitajalle joten voi silloin varmistaa onko nyt mennyt oikein. Saanhan mä pian tuikattua piikin nahkaan jos tarve vaatii. Mutta kun aamusokeri on kuusi tai alle niin ei ehkä kannata piikkiä ottaa.

HUHTIKUUSSA olisi Tallinnan reissu. Saa nähdä onko sinne lähtijäksi, ja pitääkö ottaa kävelysauva mukaan varmuuden vuoksi. Ainakin pitää käydä ostamassa numeroa liian isot lenkkarit että varvas ei ole puristuksissa; jos nyt tulevalla viikolla jo niin olisi mukavampi liikkua nytkin ja samalla tulisivat lenkkarit sisäänajetuiksi. Ja matkalla pitää ottaa lenkkari pois niin on mukavampi oilla. Mutta onhan tässä vielä melkein kaksi kuukautta aikaa, vaikka mitä ehtii tapahtua ennen huhtikuun loppua.

EI pitänyt olla pakkasta mutta niin sitä vain on, nytkin ulkona on yli kymmenen pakkasastetta. Viikon sääennusteita en ole vielä ehtinyt katsastaa, mutta eiköhän se keli selviä kun katsoo ikkunasta ulos. ■