Niin se on polkaistu työviikko käyntiin. Melkoisen hiljaista oli aamulla kaupungilla töihin mennessä. Ja hiljaista oli töissäkin - ainakin henkilökunnan osalta. Useampi oli vapaapäivällä, muutama lomalla, jokunen kipeänä ja jokunen muuten vaan "kipeänä". Lieneekö kesän vastaanotto venähtänyt pitkäksi?

Hyvin saatiin uuden pomon kanssa aamurutiinit hoidettua. Sanoi suoraan ettei vielä tiedä kaikkien osaamista, joten hoitakaa keskenänne tehtävien jako. Mikäs siinä, onhan sitä ennenkin tehty. Ja kun kaikki saivat vapaaehtoisesti valita, niin homma lähti sujumaan.

Ulkona tuulee nyt siihen malliin, että melkeinpä lennättelee pienempiä tuulen mukana. Toivottavasti ei keskiviikkoiltana ole samanlainen keli, ei ole kovin mukana liikkua vesillä tuollaisissa puuskissa, ja kannella ei varmasti ole mukavaa. Sadetta on luvattu mutta toistaiseksi sitä ei ole kuulunut. Kunhan ei aamusella sataisi kun täytyy varhaisella lähteä kohti työpaikkaa. Siellä alkaa aamut vähenemään: enää 12 päivää ja sitten saa viedä lisää kakkua lusimaan jääville.