tale.jpg

Mukava oli herätä ilman kellonsoittoa pilviseen aamuun. Päivällä kiersin pidemmän kaavan kautta kauppaan, kävin katsastamassa grillipaikkani. Polku on sula ja kivilläkin voi jo istua, eli siellä voisi käydä grillaamassa jo vaikka viikon päästä. Oikein mitään ideaa ei ruuan suhteen tullut, joten päätin tehdä makkarakiusausta. Tuunasin sitä kuitenkin sinihomejuustolla, ja kun kaapissa oli aurinkokuivattuja toimaatteja, heitin nekin sekaan. Hyvää tuli. 

Tämä oli sellainen päivä että en mitään ihmeellistä viitsinyt puuhastella, ruuan kypsyessä uunissa tein loppuun vapputervehdykseni. Olihan siinä tallentamista kun animaatioon tuli 220 kuvaa. Nyt on kuitenkin valmiina ja odottaa palvelimella niin että vapun alla voin linkittää sen Facebookiin. Ja siitähän mulla sitten alkaakin loma.  

Illan leffaksi valkkasin Tale of Tales'n, kun siitä jo aiemmin luin kehuvia arvosteluja. Syystä tai toisesta oli vain jäänyt unholaan katselulistalla. Vuokraaminen ei ensin tahtonut onnistua, kun herjasi luottokortista. Sitten muistin että tämän uuden luottokortin käyttöalueeksi olin valinnut vain Suomen, joten piti käydä verkkopankissa vaihtamassa käyttöalueeksi Pohjoismaat, niin johan vuokraaminen onnistui.

Ja sitten itse elokuvaan: kun ei mitään hajua juonesta ollut, ei oikein tiennyt mitä odottaa. Mutta elokuva oli pettymys. Visuaalisesti kyllä hieno, mutta kun eri juonet kulkivat päällekkäin, oli kokonaisuutta vaikea hahmottaa. Lisäksi elokuvassa oli muutama tapahtuma, joille ei annettu mitään selitystä. Aiemmat tapahtumatkaan eivät niitä selittäneet. Ja elokuva tuntui pidemmältä kuin se todellisuudessa olikaan (125 minuuttia). Ehkä mä odotin kuitenkin enemmän tarinalta. Valitettavasti elokuva ei tehnyt vaikutusta. Onneksi en elokuvissa tätä katsonut. ■.