Aamulla herätessä ulkona oli sellainen sumu, että olisin voinut veitsellä leikata ja rakentaa vaikka sumulinnan tai muistomerkin itselleni. Vettäkin ripeksi sen verran että juuri huomasi, joten päätin siirtää liikkeellelähtöä hieman tuonnemaksi.

On taas tehtävä pyhiinvaellus saksalaisomisteiseen kauppaan, ja noudettava työviikon eväät. Ja jotakin muutakin sieltä varmaan tarttuu mukaan.

Torstaina on perinteinen vapun vastaanotto kavereiden kanssa, sinne täytyy lähteä suoraan töistä. Vastaanottoja on ollut yli vuosikymmenen, se on aika jolloin tapaamme isommalla porukalla. Tänä vuonna kun vappu sattuu mukavasti viikonloppua vastaan, tulee paikalle myös kavereita kauempaakin. Eipähän osaa ole vuoteen nähnyt. Porukka on sellaista, että juttu jatkuu suurin piirtein siitä, mihin se vuosi sitten jäi. Ja kun tänäkin vuonna pitopaikkana on omakotitalo, ei naapuritkaan niin helposti häiriinny. Tosin itse lauantaina töihin, joten ihan hillittömään kuntoon ei voi itseään päästää.

Huomenna pitääkin varhaistaa töihinmenoa osastopalaverin johdosta. "Tulet sitten keskiviikkona myöhempään". Eipä siellä paljon työvuorolistoja katsella palavereja suunnitellessa. Ja en mä oikeastaan tiedä mitä mä siellä palaverissa teen, kun en kovin montaa päivää edes töissä enää ole. Mutta mennään kun käsky on käynyt.