ol1.jpg

Kyllä nyt tulee taas joka h*levetin tuutista olympialaisia, ihan yliannostukseen asti. Onneksi edes muutamalla kanavalla tulee jotain muutakin. Katson ennen vaikka Narnian tarinoita kuin olympialähetyksiä.

Ei tarvinnutkaan lähteä tänään sinne juhlaan, lähden huomenna puoleltapäivin niin jää aikaa olla ja viihtyä. Tai tiistainahan mä sieltä vasta palaan. Muutoin olisin voinut olla keskiviikkoon mutta kun on taas yksi palaveri siinä keskiviikkoaamuna. Mutta eiköhän tuota ehditä juhlimaan ihan riittävästi.

Tänään kun olin saanut kiettiön kaapit lopultakin järjestykseen ja tavarat vitriiniin ja loput uusille paikoilleen kaapeissa (jäi muuten vielä ylimääräistäkin tilaa) niin ihan ajankuluksi tein Facebookiin kuva-arvoituksen kavereille. Kahdeksan kuvaa joita julkaisen satunnaisen epäsäännöllisesti vihjaamaan tulevasta. Siitä Tampereen matkasta siis.Kuvien jälkeen julkaistava animaatio on ollut jo valmiina alkukesästä alkaen, kun alunperin oli tarkoitus silloin matkata. On sinne tullut jo arvailuja mitä kuva voisi esittää, mutta elokuun lopussa näkevät ja tietävät.


Huomenna on hieno päivä: Enigma julkaisee uuden levyn! On sitä odotettukin. Pitkän aikaa oli vain varmistamattomia huhuja, ennenkuin Cretu itse vahvisti albumin ilmestymisen. Tuleekohan edes osa kappaleista Spotifyhyn kuunneltavaksi? Ja onhan tuo albumi sellainen pakko-ostos.

640.jpg

Ja syyskuun loppupuolella ilmestyy Vangeliksenkin uusi levy. Kaipa sekin pitää ostaa kokoelman jatkoksi.

rosetta.jpg


Huomiselle luvattiin poutaa, ja tiistaille sadekuuroja. Pitänee ottaa sontikka mukaan reppuun ihan varmuuden vuoksi. Loppukuun ennustetta en ole vielä edes viitsinyt katsoa, kun sillä on aikaa muuttua monta kertaa. Kunhan ei nyt Tampereen reissun aikana sataisi niin voisi istua AussieBarin terassilla katselemassa kaupungin hulinaa. Ja kyllähän Public Cornerissakin pitää käydä. Vapriikin näyttely päättyy harmittavasti jo ennen kuin edes olen Tampereella. Siellä ei siis tarvitse käydä. Huviretkessä pitänee käydä syömässä, kun on sinne 30 euron edestä kuponkirahaa ja se pitää käyttää ne Tampereella tai jää käyttämättä. Muutaman leffalipun laitan myös lompakkoon, saattaa olla että tulee käytyä katsomassa joku elokuva. Valinnanvaraa ainakin on, äkkiseltään 4 leffaa jotka on teatterissa katsottava. Muutama alkaa vähän aikaisemmin, joten voisi käydä syömässä leffan jälkeen.

Pitkän kesätauon jälkeen on ensimmäinen kokous ennen matkaani, ja kunhan palaan taas kotinurkille Tampereelta, on aika alkaa suunnitella seuraavaa jäsenlehteä. Parin viikon päästä näyttää olevan iltaristeilykin. Sinne onneksi ei pääse kuka tahansa, vaan osallistujajoukko on rajattu. Huomenna voisin häiritä sihteeriä sen verran että kysyisin menikö kaikki liput? Antaahan tieto osallistujamäärästä osviittaa ensi vuotta ajatellen. Tosin voisi keksiä jotakin muuta tavallisuudesta poikkeavaa loppukesälle ensi vuoden puolella. Tosin ensi vuonna pitänee alkaa suunnitella juhlatoimikunnan perustamista, kun tiedossa on melkoisen hulppeat juhlat, varmaankin joskus loppukesällä/alkusyksystä. Jotain kivaa siis tiedossa. ■