piha.jpg

AAMUPÄIVÄLLÄ taas innokkaasti (?) sen opuksen kimppuun, kuvien sekamelskaa selvittämään. Kyllä siihen onneksi jotakin tolkkua sai kun osa kuvista oli hyvin tunnistettavissa, ja niiden numeroinnin perusteella saattoi päätellä mitkä olivat edellisiä kuvia. Hidasta silti. Jossakin vaiheessa päivällä tuli sähköpostia että hän voisikin jo huomenna tuoda lisää kuvia, mutta siinä ei vieläkään ole kaikki. Mitäs siinä tuokoon vaan. Skannaan vaikka torstaina, tai jos niitä on vähän niin vaikka huomenissa, kun kuvat tuleekin jo iltapäivällä.

TÄLLE iltapäivän lopulle olin kaavaillut mahdollista ryteikön loppuraivausta, mutta eipä tarvinnutkaan mennä. Alkoi nimittäin satamaan lunta, ja aika märkää sellaista. Ei tehnyt mieli mennä sinne kastumaan kun ei pakko. Odotellaan siis että tulisi joku kuivempi päivä. Eikä haittaa vaikka olisi muutama aste pakkastakin kunhan ei sada mitään. Vielä ei ainakaan pakkasen puolelle ole mennyt mutta ei onneksi enää sada luntakaan. Oliskohan jo huomenna mahdollisuus laittaa loput nurin?

HUOMASIN sattumalta että mulla olisi mahdollisuus saada Hepatiitti A -rokotus ihan ilmaiseksi. Voisihan tuon käydä ottamassa, pitää vain soittaa ja varata aika. Tuleehan siihen sitten vielä toinen tehosterokotus myöhemmin, ja sitten pitäisi olla suoja kunnossa. Vaikka ei tänä vuonna tulekaan Suomen rajojen ulkopuolelle matkustettua. Ja sitten pitää varmaankin otta myös B-rokote, jos suunnataan aurinkoon ensi vuoden puolella. Mutta se on vielä niin kaukana että katsotaan nyt.

TÖLVIISIÖ ei tarjoa taas oikein mitään. Pitänee katsoa löytyisikö verkosta jotain katsottavaa. ■