folio.jpg

AAMUPÄIVÄN tärkein osa oli saada lehti painoon. Lupasivat että lähtisi vielä tällä viikolla eteenpäin eli lukijat saisivat sen ensi viikolla käsiinsä. Keskiviikkona toimitetaan kortit ja liput, niin että kaikki nämä valmistuvat ainakin ajallaan. Edelleenkään ei ole kuulunut mitään siitä yhdestä kirjasta joka pitäisi johonkin painoon laittaa, mutta en ala kyselemäänkään, kaipa nuo ilmoittavat kun ehtivät.

KYLLÄ nyt alkoi vaalien jälkeen varsinkin Perssuomalaisten kohdalla ihan älytön kirjoittelu siitä kuinka valtamedia vääristeli galluppeja. Ja kyllä taas kaikki foliohatut ja oikeasti vähemmällä ajatustyöllä etenevät avasivat mölinä-arkkunsa. Wanhuksenkin kavereihin kuulu jokunen perssuomalaisia kannattava henkilö, mutta toistaiseksi yhtä lukuunottamatta kaikki osaavat ilmaista itseään muutoinkin kuin höpöttämällä mitä eriskummallisempia selityksiä.

6,9 prosenttia on valtavan hyvä tulos Huhtasaarelle. Perussuomalaiset kuuluvat kiistatta näiden vaalien voittajiin, politiikan tutkija ja valtamedian vakituinen vaalikommentaattori Mari K. Niemi toteaa.

Hyvin näytti valta- eli valhemedian aivopesu toimivan vaalikarjaan. No, äänestäjät saivat ansaitsemansa presidentin ja kuusi kurjaa globalismin vuotta. Toivoa vain sopii, että Yhdysvalloissa alkanut suon kuivatus rantautuu ennen pitkää myös Suomeen.
Niinistön kannatus yllätti negatiivisesti. Suomalaiset ovat ilmeisesti niin tyytyväisiä elämäänsä, ettei heitä häiritse valita kuudeksi seuraavaksi vuodeksi valtakunnanjohtoon globalismin juoksupoika ja periaatteeton jeesmies. 
Väyrysen ehdokkuus vei selvästi ääniä Huhtasaarelta, mutta siltikään äänet eivät olisi riittäneet toiselle kierrokselle. Haaviston kannatus hämmästyttää myös. Ilmeisesti Suomessa on niin paljon homoseksuaaleja, jotka tulevat ulos kaapeistaan vasta vaaleissa. (PL)

Kyllä minä uuskon että Lauralla 79 % nyt kun oli vilppi niin ninistöllä melkein 70 %
Antaka hyvän työn jatkuua ja taistellka demokratisten vaalin puolesta. (THI)

Seuraapa uutisointia lähipäivinä ja lähiviikkoina... Se näkyy siellä!
Se näkyy jokaisen valtamedian sivuilla julkaistavista isoista tiedotteista, joissa kehotetaan lukijoita luottamaan valtamedian uutisiin eikä netissä esiintyvään tietoon.
Se näkyy valtamedian julkaisemista uutisista - joista lehti muutaman päivän kuluttua joutuuu julkaisemaan oikaisun, jossa myönnetään ettei se asia nyt ollutkaan ihan niin.
Se näkyy leipäjonoista, työttömyydestä ja muista ikävistä aiheista, joista valtamedia kieltäytyy uutisoimasta ja jättää ihmiset oman onnensa nojaan.
Se näkyy ihmisten tuskasta.
Se näkyy häikäilemättömästä ahneudesta ja vääryydestä, jolle valtamedia antaa siunauksensa.
Se näkyy siellä, että joku taho viimeinkin on päättänyt, että tästä kurimuksesta on nyt tultava loppu! (TM)

SG ne iivanat ja sosiaalipummit kävi kyllä äänestämässä haavistoa tai möhkö-kyllöstä, pummi yrittää väittää fiksuja pummeiks, oikea viher-puna-hörhö (LH)

Laura saa kansanäänen kuulumaan (HN)

AINOA järkevä kommentti koko pitkässä keskustelussa:

Täydellistä persuhöttöä, joka tulee illalla päättymään pahaan krapulaan. (JTS)

Vaalikoneeseen vastasi Laa-Laa: 

laura.jpg